Zumreee Kizlar goguslerim biraz buyuk ve rahatsiz oluyorum artik küçülmesi icin ne yapabilirim amaliyat haric
Sontvbukucu Zumreee A: ameliyat B: ameliyat C: ameliyat D: hicbirsey 😂 Ben de ayni dertten muzdaribim. Emziriyor musunuz ?
gulsene1998 Zumreee ameliyattan başka çaresi vardır inşallah bende çok rahatsızım omuzlarım sırtım ağrıyor artık
AyseAlyamm Zumreee kilo fazlalığın var mı canım . Bı arkadaşım balık etliydi göğüsleri daha iriydi . Zayıflayınca goguslerde küçüldü vücudu orantılandı
Birtekbirciftannesi Sontvbukucu yok kız kaç kilosun benimde baya büyüklerde ilk çocuğumu emzirdiğim zaman utanırdım zayıfladım onlarda 75.80 düştüler
Sontvbukucu yavrusununannesii ya benim eskiden de buyuktu emzirince kafam kadar oldu kendim de zayıfım yani acayip oluyor meme büyük olunca 🤦🏻♀️ inşallah kuculuyordur
yavrusununannesii Sontvbukucu benimki normaldi ama emzirmeyi bitirince sönüyorlar çok ararsın bu halini😅
Sontvbukucu Birtekbirciftannesi yani şöyle diyim hamile kalmadan önce 52 53 kiloydum göğüslerim hep büyüktü. Kesin 3 kilo vardi o halimle. Şimdi 58 kiloyum kesin 5 kilo var 😂 D Cup küçük geliyor oyle yani sanki 70 kilo kadin memesi. Boyum 1.62
Sontvbukucu Serpil51 valla zayif olduğum için dar kiyafetler cok yakışıyor oyle kalca basen gobek de yok ama memeden dolayi giyinemiyorum. Erkek cocugu gibi oversize takılıyorum. Neyse ki oversize moda oldu 😂
Sontvbukucu Birtekbirciftannesi ya iste daha kotu oluyor bide omuzlarimda sutyen aski izi hep valla herseyin fazlası dert 🤷♀️
Sontvbukucu 123ova65 oturunca bende de cikiyor o da 4 5 kilo fazlam var eskiye göre ondan. Vericez inşallah 😂