GSevilay65 Merhabalar arkadaşlar bursali olan arkadaşlar lütfen yorum yapabilir mi? Cumartesi günü Bursa’ya geliyoruz 4. Buçuk aylik bebeğim var oranın hava durumu nasıl acaba ona göre giydircem ve yedek kıyafet alicam rica etsem cevap verir misiniz?
Rme16 GSevilay65 hava soğuk yani şöyle yarından sonra güneş var ama bebek için uygun sıcaklık yoK kışlık alın bide mevsimlik alın yanınıza gündüz mevsimlik hırka tarzı olur ama akşamları soğuk hala bile ara ara doğalgazı açıyoruz ☺️
BarlasMomm GSevilay65 ben bugun uzun kollu swet uzerine ince hirka giydirdim disarida. Hava hergun farkli oluyor bu aralar. Birde oglen saati sicak oluyor aksam ustu serin oluyor. Cumartesi havayi 27 derece gosteriyor sicak olur muhtemelen
Minnakkk GSevilay65 cok dengesiz havalar daha kısa kolluya gecemedim kızıma bazen giydirdim 3 bucuk yas ama 9 aylık ogluma gşydirmedim. Bugun parkta ince sweat ustune hırka giydirdim ruzgarlı bş hava vardı serin serin esiyordu ozellikle aksamları cok daha serin oluyır sanki kıs arada doglgaz hala yanıyor hafta sonu daha acık gısterşyor havayı ama
Sevgiguveen GSevilay65 rüzgarı ama güneş sıcak bi şapka bi hırka ince uzun kollu tişört giydirsen yeterli ama gece soğuk dahala gece dışarı cıkmak isterseniz kalın tulumlar yada monta ihtiyaç duyabılırsınız . Cumartesi sıcak olacak dıyor ama rüzgarda var hani .
GSevilay65 BarlasMomm kararsız kaldım yine uzun kollu giydircem aldım yanıma kalın sveet tarzında teşekkürler :) hırka bide ince kalın
BarlasMomm GSevilay65 hava ruzgarli ve bir tık serin yine swet ve ince hirka giydirdim 😄 yarın nasıl olacak bakalim
BarlasMomm GSevilay65 yarın sicak gosteriyor ama ruzgar olur mu bilmem. Siz erken mi cikicaksiniz yola sabah bakayim yine havaya isterseniz 😄
BarlasMomm GSevilay65 istanbulla havasi benziyor aslinda ama bu aralar ruzgarli hava sapkasini alin muhakkak kulaklarini kapatirsiniz