buglemin_annesi08 Kızlar merhaba 2 ay 10 günlük bı bebisim var onun için oyun halısı almak istiyorum kullanan var mı sizce güzel bı aktivite mi almalimiyim
Kimeneayol buglemin_annesi08 2 ay için erken bence ama sonrası için güzel bir aktivite bayağı oyalıyor ve ilgisini çekiyor
neslicanben buglemin_annesi08 2,5 aylıkken koydum hala da çok sever 6 aylık olduk(prematüre hala 3 ay bazında ). Piyanolu olanlardan almıştım müzik çaldıkça çok seviyor aynasında kendini gördükce heyecanlanıyor
Nrnfth buglemin_annesi08 Bence tam zamani 2 aylikken aldik kizim hic durmazdi oyun halisinda uyuyakaldigi bile oldu aylarca oynadi
buglemin_annesi08 Kimeneayol evet sadece almaya karar verdim şuan erken siz kaçıncı aylarda kullanmaya basladiniz peki
Kimeneayol buglemin_annesi08 3 aylıkken koymaya başladım oyuncakları izliyordu 4 ay olduk yeni oymaya başladı
Ozgemre 2,5 aylık benim oğlum kolik 1 haftadır koyuyorum yarım saatten fazla oyalanıyor baya ilgisini çekti
buglemin_annesi08 Ozgemre hangi markayı kullanıyorsunuz peki bı piyanolu var bide üzerinde figürlü olanlar
Ozgemre buglemin_annesi08 Canım markasını bilmiyorum ama piyanolu değil bana arkadaşım verdi kullanmıyomuş ondan aldım .
Veragillerden İki ay erken için erken değil, benim kızım iki aylıkken oynamasa bile oyuncaklara bakıyordu.:) şu an beş aylığız, maşallah psikomotor becerileri vs. çok güzel, kesinlikle oyun halısı harika, bizimki piyanolu, ayağıyla vuruyor 💕
Metis35 2 ay 11 günlük oğlum. Bir haftadır çok güzel şekilde oyalaniyor 20 dk kadar 😆 tiny love markasının safari modeli. Bizim oyun halısı 6 yıl önce alındı ablasindan kalma çok memnunum 2 bebek daha büyütür 🤗