Eftelya-29 Bebeğim 1 ay 20 günlük 5 gün sonra ya randevu bulabildim yüzünde egzama var kakası mukuslu bir sürü belirti var doktora daha soricam ama sizede sormak istedim bu alerji geçici birşey demi ömür boyu sürmüyor
Ebru-isil Eftelya-29 Doktor Osman Gönülal alerjik besinlerle ne kadar erken tanışırsa daha iyi demişti sadece bunu biliyorum bazıları geçici sanırım
dandiniko Eftelya-29 benim bebeğimin yüzü geçtiyse herkesinki geçer. Çok kötüydü yüzü iki tarafındada vardı. 6. Aydan sonra azalmıştı 1 yaşından sonra tamamen geçti çok şükür
a010101 Eftelya-29 7. 5 aylık yüzü anca geçti ama alerji diyeti devam bilemiyrouz belki kalıcı belki geçiçi 1 yaşından sonra geçiyor dıyolar inşallah öyle olur bir sürü krem kullandım geçti başladı en son coresatin sarı kullandık yok oldu suratı çok kötüydü kahrolurdum gördükçe
deno1 Eftelya-29 bizimde 2 aydan beri egzama var bazen azalıyor bazen çoğalıyor gecer mi bilmem geçen bir tanıdık ablanın kızını gördüm onunda yüzü kırmızı benim oğlum gibi dedim kiz 15 yasinda falan onun gecmemis mesela doktorlarda demis 18 yasina gelince ilaci var geçiyormuş
Eftelya-29 dandiniko yani alerji geçiyor herseyi yiyebiliyor değil mi korkuyorum büyüyünce canincekicek yiyemicek diye :(
dandiniko Eftelya-29 bizimkinin yünlü kıyafet giyince oluyordu. Yumuşatıcıyı kestim. Şampuanını değiştirdim. Tabi doktor tavsiyesiyle. O şekilde düzeldi çok şükür. Belki sizinkide yiyecek içecekten değildir
Eftelya-29 dandiniko ama kakası dada varmiydi soiznki de sorun mesela çok kusuyor muydu sadece yüzü değil ki bizimki sizin sadece yüzündekiler miydi