Sontvbukucu Hayallerhayatolsa kiz biz de bu fakirligimizle bir yaşıyoruz görsen ayranımiz yok içmeye tahtirevanla gidiyoz s.cmaya😂 Ben de cok eli açık bir insanim hic paraya deger vermem insana değer veririm zaten o yüzden fakiriz 😂
Sontvbukucu DerinTuana evet orda taksi durağı kalkti ama taksiler duruyor hala. Cihan derya da duruyor. Hatırladım orayi hatta bi kere sac kestirmiştim 😂
DerinTuana Sontvbukucu kesin uzun saclı adama kestirmissindir ismi Bülent 😁Öğretmen lisesinin yan sokagında Sevgi Çiçeği Anaokulu vardı hatırlar mısın? Ben oranın eski öğretmeniyim ama bıraktık öğretmenliği şu an.
Hayallerhayatolsa Alaranaz hım bende diyorum anam dedimmm ç😂 rabbim sağlıklarını versin inşallah ailenin İstanbul’u hiç bilmiyorum çok karışık ya siz filozof sunuz gözümde Şuan
Alaranaz Hayallerhayatolsa hahahah karışık değil aslında , yaşayınca alışıyor insan.amin inşallah allah herkese sağlık versin
Sunkiss Sontvbukucu Yaa o kadar doğru bir cümle ki 😂 İstanbul’da yaşadım Allah orada yaşayanlara başka zaval vermesin 😂
Sontvbukucu Sunkiss burda kazandigin parayi baska bir ilde kazanıp daha iyi şartlarda yaşıyorsun çünkü 🙂🙂🙂🤷♀️
DerinTuana Sontvbukucu Fön çektiriyordum ben orda,adam fön makınasını kapatıp dedıkodu yapmaya calısıyordu🫣
Hayallerhayatolsa Kocakgiller anladım evet in çık zor olacak benim için kullanacağım malzemeleri aşagı koyarım
Kocakgiller Hayallerhayatolsa misafirin falan geldiğinde rahat olur bende hevesleniyorum bazen konforundan kaynaklı ama temizliği düşündürüyor 🤣
Minnakordek Hayallerhayatolsa keşke villam olsa😂 Korkmaz’ın nolcak bende yanlız yaşıyor gibiyim eşim pek olmuyor iş dolayısıyla 6 oda önlemi aldım gerisi Allah’a kaldı
Hayallerhayatolsa Minnakordek Allah sizede nasipteydin canım nasıl 6 oda anlamdım eşiniz ne iş yapıyor ki
Sontvbukucu DerinTuana evet cenesi düşük biriydi hatırlıyorum ben de ne dedikodudan anlarım o zaman ergen liseli😂
DerinTuana Hayallerhayatolsa Okul öncesi öğretmeniydim ama bıraktım finans sektörüne gectim.Kapalıcarsıda kıymetli madenler işiyle uğrasıyoruz şimdi,eskısı kadar ilgilenemıyorum tabi su an.
Alputkan Sontvbukucu Galiba fakir oluyorum bu durumda, yıllar sonra aydınlandım ha ha haaa🤣🤣🤣Kiradayım ama dubleks ordan yırtarmıyım acaba🤭🤭🤭