Arkadaşlar yegenim otizmli bir çocuk fakat ailesi kabul etmediği için 4 yasinda eğitim vs görmedi hala tv telefon falan izletirler uzun süreler ben defalarca kez söyledim ama söyleyince benimle kustuler kizdilar. Sağlık ocağındaki doktor da bi gariplik olduğunu fark edip 2 bucuk yasinda randevu alıp psikoloğa gitmeleri söylemiş ama abim 2 senedir hala randevu dusuremedigini söylüyor bende üstü kapalı olsun randevu alın bisey demesede doktor içiniz rahat eder diye 2 güne bir hatırlatıyorum. Neyse konu yeğenimin koku takıntısı krize giriyor bazen uyumak istemiyor annesi koltuk altını koklatiyor cocuk kendinden geçiyor neden böyle oluyor acaba birde acı hissi yok heryeri mosmor ama ağlamaz bile çok üzülüyorum gördükçe içim paramparça yüzünü yatağa çarptı yuzu şişti morardı ama ağlamadı bile bu kokudan sonra kendinden geçmesi titrer gibi olması neden acaba ya bide hic oyle diğer otizm belirtileri gibi insanlardan kaçma yok bayilir insanlara opulmeye bayılır bebeklikten beri öpülunce de kendinden geçer gözünü kapatır