kubra_burak Kızlar 3 ay 7 günlüğüz doktor kontrolümüzde bu ilacı yazdı kullanan var mı aranızda ya dis içinmiş çok erken değil mi 😕
kubraege kubra_burak bitkisel bı diş granulu biz kullanıyoruz baya rahatlatıyor oğlumu bitkisel olması nedeniyle gönül rahatligiyla kullanabilirsin , demekki erken gelecek bebeğinin dişleri
Merrcimek kubra_burak günde 4 defadan fazla kullanılmıyor. Bizimki çok zorlandığında damaklarına sürüyorum rahatlatıyor. Çok zorlamadan sürmeyin bence
kubra_burak deletedmom173 Meme reddi yaşıyoruz falan demiştim disten dolayı dedi bu ilacı yazdı bende anlamadım ki erken çıkaracak sanırım 😔
deletedmom173 kubra_burak siz deneyin çok güzel ilk sıralar kurtarıcım olmuştu çöpü tanıdığım hala kullanıyor
Merrcimek kubra_burak Bize de eczacıda doktorda günde 4 ten fazla kullanma dedi. Ben de çok ağlayınca kullanıyorum
kubra_burak Merrcimek Canım senin bebişin kaç aylık ben erken diye tereddüt ettim vermeye başladım ama gerçekten sakinleşti onu verince devam etsem mi çok mu erken bilemiyorum 🙁
Merrcimek kubra_burak şu an 10 aylık ama 6 aylıktan başladım vermeye 7. Ayda ilk dişi çıktı doktor verdiyse kullan canım sadece günde 4 ü geçme kuzuların Allah yardımcısı olsun😢