Laden Merhaba tatlı kızlar nasılsınız?🌺 Zühre ana kids macunundan kullanan var mı? Fayda gördünüz mü? Kızım aşırı iştahsızlaştı yine bu aralar. Ne evde yemek yiyor doğru düzgün ne de okulda. İşe yarayan bir ürünse hemen alacağım🥰
alptoyyy Laden maalesef ilk iki üç gün dedim aha iştahı açıldı ama sonra içmedi çıkardı ağzından hep bitti bir kutu ama fayda göremedim istagramda da abartıyorlar bence 1 ayda içip iştah açtığını görmedim
TheBossMom Laden ben kullanıyorum sabahları balgam oluyordu oğlumun boğazında iyi geliyor her sabah 1 kaşık veriyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Laden Doktorlar çok fazla önermiyor bunu bir kaç doktor yazısında okudum. İsterseniz araştırın.
Laden alptoyyy ah demeyin ya o kadar övüyorladı ki tamam dedim buldum bu defa. Demek ki kesin sonuç vermiyor. Çok teşekkür ederim❤️
alptoyyy Laden evet fenomenler öve öve bitiremiyor fakat şöyle bişey ki bana satıcı en az 6 7 kutu felan da etki eder dedi her gün fiyatı artıyor ve içinde az var birde şimdi karadut suyu öneriyorlar ben onlara güvendim siz güvenmeyin cünkü işbirliği olduğu için övüyorlar
MelisaGoktugMommy Laden evet ben bayagi fark gordum dilerseniz trendyoldan yorumlarada bakabilirsiniz
Laden alptoyyy fenomenler değil de çok duydum methini hatta burada da görmüştüm kaç kez. İnanılmaz kapandı iştahı. Bir ümit demiştim🙈
Laden MelisaGoktugMommy evet evet baktım epey memnun kalan vardı. Denemeden bilemeyeceğim sanırım en iyisi alıp denemek. Çok teşekkür ederim❤️
alptoyyy Laden siz yine de doktora sorun en güzeli balık yağı felan vardı biri kullanmıştı adını unuttum doktor en iyisini bilir