Sareem Kdry çok ekstra bişey yapmıyorum cikmayacagindan zaten emin olduklarımi üzerinden çıkardığım gibi kosla leke çıkarıcı katip 1 gece suda bekletiyorum. 1 tane lekeli çamaşırımız yok küçükleri birine ayirip verirken içim rahat veriyorum 😎
Baynimir Kdry yıkadıktan sonra güneşe seriyorum özellikle lekeli yerler güneş görecek şekilde seriyorum çıkıyor. Hatta leke çıkarıcısının çıkaramadığını güneş ışığı çıkarıyor ☺️
Toprakbey Kdry tam anlamıyla çıkmasa da.... kullanmadığım bir tencerem vardı annem beyaz sabunla kaynatıp baya baya çıkardı.
Asiyeee Kdry E bebek'te satılan leke çıkarıcı çok etkili ben memnun kaldım denemediyseniz tavsiye ederim.
Simayiniz Kdry annem kosla leke cikariciyla buyuk bir tencerede kaynatti bembeyaz oldu. Ben hic cikaramiyordum annem bi geldi halletti valla
Brnkrm Kdry leke olur olmaz çıkarıp koslayla yada beyaz sabunla çitileyip bekletin öyle makineye atın
Leyla-Uzay Kdry en guzeli piril.makinwyw atmadan once lekenin ustune dok oyle koy çalıştır. Hic bisey kalmayacak.