Prenslerinannesiii Kızlar ilk defa magnum yiyeceğim heyecanlıyım 🤣 ucuzken almadım da şimdi dünya para olmuş ama canım çekti 😂 sizce hangi çeşiti daha güzel hangisini al dersiniz ?
Znurr Prenslerinannesiii ekşi meyveler seviyorsanız meyveli olanları deneyebilirsiniz, ben birde karamelli seviyorum. Afiyet olsun şimdiden 😋
birmeleginannesiii Prenslerinannesiii Başlığı hamileler ve canı çekenler için biraz daha dikkatli yazsak keşke. Hamile olamama rağmen canım çekti şimdi ne olacak 😅
Prenslerinannesiii birmeleginannesiii oyyy canım hakkını helal et nolur aklıma gelmedi hiiç kız bende ilk defa yiycem he ondan bu heyecan 😂
agacsizkoala Prenslerinannesiii klasik ya da bademli benim favorim ama 6lı mini alın onun içinde üç çeşidi de oluyor hepsinin tadına bakarsınız
birmeleginannesiii Pamukoglum_0 Kredi mi ? Mantıklı zira bu devirde kıçımıza donu yakında krediyle alacağız 😅
Elif311 Prenslerinannesiii bademli güzel ama böyle yoğun çikolatalı isterseniz Magnumun içi dışı iki kat çikolatalı olanı vardı oda baya güzel . Ama bence klasiklerden yiyin ilk ☺️
birmeleginannesiii Prenslerinannesiii helal olsun bacım afiyet bal şeker olsun yemişken en iyisini ye 😅
Elifdurununannesi Prenslerinannesiii benim favorim klasik oluyor genelde sevmiyorum extra iceriklileri 😆🤭 pahalı kız gercekten 12miydi neydi geçen gün aldım insan arada aman basliycam parasına diyip alıp yemek istiyor 🤗