Melikeeerabia Merhaba hanımlar 6 bucuk aylık bebeğime ek gıda ya başladık ama ne yapsam sevmiyor sadece ev yoğurdu yiyor bu durumu yaşayan var mı var mı öneriniz
Angel00 Melikeeerabia kayısılı yogurt, şeftali , armut püre, elma püre avokado püre ,avokado muz püre , patates ,havuç ,kabak püreleri ve bu sebzelerin çorbaları pirinçte ekleyebilirsin
myboy Bizimki de öyle sanki ya 🤷♀️ Biraz zorlasam ağlıyor. Avokadoyu biraz sevdi gibi, meyveleri daha tatmadık. Siz nasıl ilerliyorsunuz? Acaba pütürü mü sevmedi diyorum ben de 🤷♀️
Melikeeerabia myboy arı mama aldım asla yemedi armut püresi yaptım onu da yemedi öğürdu resmen armutu başladım plendirden geçirdim yemedi ne yapım aklım durdu ya
Melikeeerabia Deletedmom_71 mesela örnek verebileceğiniz bir tarif varmıdır acaba yada bakabilecegom yer ilk çocuğum tecrubesizim biraz o yüzden
Deletedmom_71 Melikeeerabia mesela armut demissin canim 2 kasık yoğurt 1 tatlı kaşığı labne Armut rendele içine birde onu ver Danone oluyor bebekler bayılıyor. Sadece tadını aldir bak nasıl yemek isteyecek.
Deletedmom_71 Melikeeerabia birde şöyle yayla çorbası yap mesela yüksek yastık koy kafasının altina eline oyuncak ver çorbayı içir o şekilde içer.