Busraata Miran1306 antibiyotik kullaniyorsa normal canım,benim oglumun 1ay geçmiyor kullandiginda ishal oluyor (probiyotik kullaniyoruz ayriyetten onun için)teni fazla hassas o yüzden sık kullanmamaya çalışıyoruz antibiyotiği
Miran1306 Busraata benim bebeğim soğuk algınlığı olmuştu boğazları falan kızarmıştı burun akıntısı vs doktor verdi acildeki 5 gün kullanmak şartıyla
Miran1306 MelisaGoktugMommy bugün 3.gün kesmeyi düşünüyorum kendine geldi zaten çok da antibiyotik kullanmak istemiyorum 🥺
Miran1306 Busraata yok sadece bacak arasına doğru olmuş aslında bezde de değiştim ondan kaynaklı mı bilmiyorum valla kafayı yedim 😒
Busraata Miran1306 sakin ol normal bunlar sık sık krem sür ishal çok sık olursa dr danış probiyotik önersin kullan .Oğlumda yanık gibi oluyordu bildigin derisi yüzülmüş gibi o halde bile geçti bol bol havalandir poposunu
Miran1306 Busraata aynı şekilde yapıyorum bepanthol baby kullanıyorum böyle sönüyor gibi oluyor ama sonra yine tekrarlıyor sık sık bez değişim havalandırıyorum 🤗