demirmommm Dün ikinci doz menenjit aşılarını olduk temassız ateş ölçerle kafası 37,5 vücudu 38 lerde calpol verdim ama bi yirmi dakika sonra kustu biraz tekrar vermeli miyim ?
enfalinannesi240 demirmommm ilaç vermeden koltuk altı kasık bölgelerine soğuk uygula Yüzünü beş dakikada bir yıka bir süre sonra ateş düşmezse ilacı öyle ver
ayseeeasln21 demirmommm doktorumuz temassız Ateş olcerle alından veya kulaktan bak dedi koltuk altından olculmezmis
Busraesila demirmommm Alnından olcebilirsiniz. Karından da ölçün. Koltuk altından da ölçülüyor kulak içinden de ölçülüyor ama koltuk altı bebeklerde sürekli kapalı diye bazen yüksek çıkabiliyor
kartalice2020 demirmommm koltuk altından ve şakaklarındaki ölçebilirsiniz..1 eksik ölçtüğü oluyor temassızların en güzeli eski usül olanlar
TheFlora Temassız ateş ölçer kullanılmamalı çocuklarda en iyisi kulak içi termometre veya bildiğimiz klasik koltukaltı termometresi
demirmommm TheFlora klasik termometreyle doğru ölçmüyor gibi geldi bana kendimde de denedim kulak içi de evde yok malesef
ayseeeasln21 demirmommm evet bende ilk koltuk altından ölçtüm 39.5 çıkmıştı alnında ise 38.7 çıkmıştı hasta oldugmz zaman