Arasbeyinannesi Hanımlar merhaba ek gıdadan sonra lekeler çıkmıyor memnun kaldığınız lekeleri kesin çıkarıyor dediğiniz leke çıkarıcı önerir misiniz
Flamingom Arasbeyinannesi doğdugundan beri green clean baby leke çıkarıcı ve deterjan kullanıyorum. Agustosda 3 olacak. Blw ile başladım üst baş feci batardı ama leke hiç kalmazdı.
Kereminannesiii Arasbeyinannesi https://ty.gl/ysu0nul733 şuan stokta yok ama kesinlikle favorilere ekleyin muhteşem bir leke çıkarıcı. Seneler öncesinden kalan lekeleri bile çıkarıyor çok memnunum
Flamingom Arasbeyinannesi bilmiyorum salçalı lekeler bile çıkıyor. Uzun program ön yıkamalı leke de secerim. Ön yıkama leke cıkarıcı koyuyorum. Hiç lekeli kıyafeti yoktur. Bebek ürünü dışında hiç bişey kullanmama gerek kalmadı. Kosla gibi.
Flamingom Arasbeyinannesi kısa süreli programda hiç leke cıkmaz. Ön yıkama yapacak su da bekletecek. Bir de sıvı deterjan kullanıyorsanız , deterjan kısmındaki mavi şeyi kapatmanız gerekir. Yoksa ilk çalıştıgında alır sonra boş su ile yıkanır çamaşır