Poyrazin_annesii Meraba bebegımın kafasında minikminik konak cıktı nasıl temızleyebılırm zeytınyagımı sürüyorsunuz saçına yoksa bebek yağımı 🙏
Aysegul93 Poyrazin_annesii zeytinyağı sürdüm 15 dk beklettim duş aldrmadan yani sampuanlamadan konak tarağı ile taradım. Yıkadım duş sonrası yine taradım tek seferde tertemiz oldu
Mrvekpk Poyrazin_annesii zeytinyagino banyodan 15-20 dk kadar bekletip sonrasinda yikarsaniz geçecektir
Flower123 Poyrazin_annesii Zeytinyağı vazelin bebek yağı herşeule temizledim çok çabuk tekrarladı şampuanını değiştirince hiç birşey kalmadı Eyüp Sabri Tuncer’in zeytinyağlı bebek şampuanını kullanıyoruz
Gamzeadnan66 Canım normalde saçını kesersen dökülüyor ama ben kesmedim zeytinyağı surdum bazende bebek yağı surdum geçti
Ozgemre Canım duştan önce zeytinyağı sürdüm yarım saate yakın beklettim taradım duş aldırdım duştan sonra saçına bebek yağı sürdüm doktorum demişti geçti 2 3 seferde
Poyrazin_annesii Hepınıze cok tesekkur ederm bebegım 2 bucuk aylık şimdimi yapayım yoksa beklıyımmı bırz daha