Znurr nilder kıyafet olarak arada aynı giydiriyorum ama ikisinede aynı iki oyuncak alsak bile hep birbirlerinin ellerinde ki oyuncağa saldırıyorlar, iki aynı oyuncak alınmasının sebebide bu zaten ama yinede işe yaramıyor maalesef.🤦🏻♀️ Farklı oyuncakta olsa aynı oyuncakta olsa biri diğerinin elindekini almak için elinden gelen her şeyi yapıyor.
Birtekbirciftannesi Znurr yaaa çok şükür bizim dişler yeni çıkıyor bizde abide var onun faydası vardır elbet zamanla alışırlar birbirlerine sıkmayın canınızı sağlıcakla büyüsünler inşallh💐
ikizerkekannesi Znurr şuan 2.5 yaşındalar 1.5 yaşdan sonra başladılar 2 den sonra tam oyuncu oldular herşeyi birbirleriyle yapıyorlar😅
ikizerkekannesi Znurr malesef şuan çok küçük sizinkiler o dönemlerde benimkilerde öyleydi emzik kavgası oluyordu devamlı ☺️
ikizerkekannesi Znurr 😅😅kavgalar artarak devam edecek ama birbirlerini tanımayı beraber oyun oynamayı anneyi birbirlerinden kıskanmayı birbirlerine yardım etmeyi de öğrenecekler 1.5-2 yaş civarı bir aydınlanma oluyor o zamana kadar malesef 2 ayrı bebek gibi takılıyorlar
Deletedmom_73 Znurr Ben seni happymom’dan biliyorum 🙈 bende vardım o zamanlar nasılsın iyi misin😊 MasAllah kızları büyütmüşsün 🌼 kavgalar simdiden başladıysa işin var 🙈🤭
Deletedmom_78 Znurr yaaa Zehraa☺️😂 Güldüm Allah affetsin😂☺️Cok tatli ya ☺️☺️☺️benimkiler de ilerde birbirini yiyecek gibi duruyor gulmeyeym dedm ama güldüm sanirim basima gelcek😬☺️😂
Znurr Deletedmom_78 gülmeeeee 🥹🥹 çok fena oluyorlar, otur bir kaç saat sadece izle kafayı yersin. Bak şimdide birbirlerinin kafasına oyuncakla vuruyorlar
Gsmsasys Znurr Şu an 2,5 yaşındalar ve daha 4-5 aydır beraber oynuyorlar o da her oyunun sonunu kavgayla bitirerek. 1-1,5 yaşlarında hiç birbirlerini aramazlardi mesela,şimdi biri uykudan uyanınca kendini boşlukta hissediyor hemen kardeşini uyandırıyor 😀
Deletedmom_21 Znurr metehan hasta teyzesi 1 haftadir onunla ugrasiyorum grip oksuruk ates burun akintisi hepsi var birde dis çıkaracak sanirim ekstradan onun huzursuzlugu var hem miz miz hem kucak istiyor hem agliyor öyle inan şaştım kaldim
Znurr Deletedmom_21 yaaa çok geçmiş olsun kuzuyaaa işte şu havalarda biz bile kırılıp geçiyoruz çocuklar napsın