Ruhefza_ 23 25 derece hava sıcaklığında bebeklere kısa kollu giydirlir mi vakti geldi mi sizce bebeğim 4 aylık 🌼
Elcinn Ruhefza_ ben giydiriyorum ama evim 26 derece güneş gören bi ev ama bazende ince uzun kolu giydiriyorum ayaklı patikleri çıkardım sadece çorap ve altlık giydiriyorum kızım sıcağa hiç sevmiyor
BelaCivciv Ruhefza_ 2 gündür evin içi 24 dereceyi görüyor sıcaktan, ben giydirdim hatta şortta giydirdim😅 4 buçuk aylık
Ruhefza_ Elcinn benim evimde güneş alıyor ama sanki üşür gibi geliyor ilk bebeğim de biraz acemiyim 🙈
aphrael evim26-28 derece ip askili ince alt ust sortla duruyor.. icine zibin ve corap da giydirmiyorum.. 1yasinda..
Ruhefza_ aphrael 1 yaşına girince sanırım bende giydiririm ama şuan küçük geliyor gozume biraz ama giydircem sanırım üsurse bı hırka giydiririm duruma.gore 🙃
Elcinn Ruhefza_ benimde ilk bebeğim ama bi uzman takip ediyorum oda havalar sıcakladı fazla giydirmeyin diye söylemişti üstüne de mevsimlere göre giydirme diye kıyafet paylaşımı yapmıştı insan kıyamıyor ama bunalmasınlar 🌸
Elcinn Ruhefza_ emziren anne Yasemin Öztürk diye bi bayan hem emzirme tanışmalı evlere gelip emzirme dersleri veriyo