simiyyy Mahallede 8 tane sürü halinde gezen köpekler var hiç ayrılmıyolar geçen birine saldırdılar ve ben markete giderken sağıma soluma bakarak yürüyom hep. Bu cihazlar köpekleri uzaklaştırıyormuş zarar vermeden sanırım. Kullanan var mı
Dorukcugummm simiyyy ay nasıl bir seymiş bana da anlatır mısınız?Bizim burda da cok köpek var,gelene gidene havlıyorlar ve ben cocugumla bir yere giderken cok korkuyorum😒
Laren simiyyy üniversitede bi arkadaşım köpekten korktuğu için bir dua okuyodu köpek bağlayan dua diyodu bana çok saçma gelmişti ama şaka gibi köpek gerçekten gidiyodu 😅 hatta kızıyordum çöz hayvacagizi bağladiysan diye. Aklıma o geldi suan 😂
Abf simiyyy bizim burda 7 yaşındaki çocuğa köpekler saldırdı, şimdi hastanede, bu köpek sorunu cihazla falan çözülecek gibi değil, yetkililerin biseyler yapması lazım, ben hergun belediye yazıyorum kaale alan yok, hiç kimsenin umru degil
simiyyy Dorukcugummm işte kumanda gibi bi cihazmış sanırım ses gönderşyor köpekte kaçıyor. İşe yarıyo diyen var yaramıyo diyen var muallaktayım
Hmyra06 simiyyy bizde bar canım ucunda kırmızı bir ışık yanıyor hatta düğmeye bastığında sesi sen duyamıyorsun ama köpekler duyuyormuş denedik bir kaç kez işe yaramıştı
Laren Mavsnz06 valla hiç bilmiyorum ki köpek bağlama duası diyodu büyücü diye dalga geciyoduk 😂 ama kopekler nasıl oluyorsa gidiyodu cidden 🤔😂
AhmetSalihim Köpek duası var aslında ayeti kerime,küçüklükten beri bilirim ama çok kullanmadım.Heyhâte heyhâte limâ tû adün.
simiyyy Hmyra06 yani biri demişki çimde uzanan zararsız köpek ya da öylesine yolda yürüyen köpek rahatsız olup kaçıyor ama saldırmaya meyilli inatçı köpekte işe yaramıyor. Sizin başınıza geldi mi böyle saldırmaya meyilli köpeği kaçırdı mı
Hmyra06 simiyyy bizde öylesine bir köpeğe denemiştik saldıran bir köpekte bilmiyorum işe yarar mı ama eşim motorsiklet kullanıyordu arkasına koşan köpekler için almıştı ve işe yaradığını söylemişti