Emirimiz Bebeğim 9 aylık 10kilo 300 gr sabah ve akşam devam sütü veriyorum diğer öğünler çorba yoğurt püre veriyorum devam sütünü kesmemiz lazım dedim çok kiloluymuş kızlar gece ağlıyo acıkıyo ne verecem yatırmadan önce
dilaraefe Emirimiz bence kilolu değil normal kilosu başka doktora götürün ben gece uyanmasın diye tok tutan mama var ondan veriyorum
Ugggg Emirimiz başka bı doktora daha götür yigenim 11 aylıkken 13 kiloydu net hatırlamıyorum devam sütü daha önce bırakmıştı ama hero bayb biberon tahilli mamaya devam ediyordu halada veriyor annesi hiç kilolu bıraksın diye bişey demedi doktor
Yarenelibol_ Emirimiz külosu cok normalc anm kardesm de öyleydi suan 12 aylk 11 kilo yani sonra dan düzeliyor alıyor yavaslıyor bakma doktora sen
Oaoa Emirimiz Bence de kilolu değil oğlum 6 aylık olacak bi hafta sonra şu an 8500 kilo.Doktorumuz gelişi gayet iyi dedi
Nkht2705 Emirimiz bence de kilosu cok normal.Benim oğlum çok zayıftı 2 yaşına kadar da.Kuzenimin oğlu 1 yaşında 12 kiloydu,doktor hiç müdahale etmemişti.Sen bilirsin tabi yine de
Emirimiz Enesenemir 140 cc sabah akım iki kez canm ben de anlamadım sağlıkocağı çok iyi dedi böyle beslemeye devam et dedi
Pinkbery Emirimiz kilolu değilde belki ilerisi icin demiş olabilir canım. Benim bi akrabamada soylemisti doktor onu. Mamayı azalt diye. Onun kilosu daha fazlaydı. Anne sütü olsa zaten okdr kilo aldırmaz ama mama oldugu icin belki demis olabilir . İcine sinmediyse baska doktora da danış
Lilan Emirimiz kilosu normal, kafayı yemiş o doktor. Başka doktora götürün. Bebeğiniz seviyorsa verin .
Busraeslem Emirimiz kilosu gayet normal bence benim kızım 5 buçuk aylık 10 kilo. Başka doktora gidin bence
Lilan Emirimiz bnm doktorumda azalt demişti mamayı azaltmadım,bebegim bırakmadığı sürece de azaltamam. Bebeğini en iyi sen tanırsın cnm 👍
Eylul2018 Emirimiz kilosu normal benim yiğenimde öyleydi aç yatırma bebeğinizi bu doktorlar bazen acımasız oluyor
Emirimiz Eylul2018 yatmazki aç dayanamaz kuzum bu ara seyrekleştirdim normalde sık besliyordum zararlı birşey vermiyorum ki hergün bir kase yoğurt ceviz yada başka kuruyemiş oluyo içinde çorbası maması anlamadım
Masalim Emirimiz canım bebeklerı dogdugu kıloya gore degerlendırıyorlar doktorunu dınle cunku benım kızım 17 aylık 9 300 gr oglum uc aylık 7200 ıkısınınde gelısımı ıyı gıdıyo yanı kımseyle kıyaslamayın her bebek farklı oluyo