cigdemkstl_ Anneler geceleri bebişleriniz uyurken altını değiştiriyor musunuz? Ben değiştirmiyorum ama sanki zor uyuyor gibime geliyor değiştirince de ıslak mendilin ıslaklıgıyla uykusu açılır uyumaz diye de korkuyorum 😦 sizler nasıl yapıyosunuz 🤓 bu arada benim kızım 7 buçuk aylık 🤎
Bfgm cigdemkstl_ gece uyurken hiç altını almadım kullandigim bezde sızdırma yapmadı hic çok yapmış olsa bile sızdırma olmadığı için rahatsız olmadi kızım.. gece kendi uyanırsa o zaman değiştiririm. Kızım 20 aylik
Teemo07 cigdemkstl_ gece 1 gibi değiştiriyorum. Sabaha kadar taşabiliyor. Silmiyorum değitiryorum sadece. Sabah uyanınca ahemen acıp iyice temizliyorum.
Theanaaa cigdemkstl_ değiştirmiyorım ilk 2,5 ay dikkat ettm 6 aylık şuan.Sleeppy bezi ne zaman bıraktım o zaman gece almadım çünkü o sozdırıyordu
AyazisMom cigdemkstl_ Bez 12 saate kadar tasma yapmiyor molfix kullaniyorum gece oyuzden hic alt acmadım ama bir kac kez ben altini degistiremeden geve uykusuna gectigi oldu mecburen uyudukdan kisa bir sure sonra alt acmak durumunda kaldim ondada uyanmadı zaten ☺️
Milay Bende yeni anneyim,en son altini 11 12 boyle yapiyorum,uyusa bile yapiyorum Cun ki bir defasinda 9 da yapdim sabah 6 da deyisdirende baya kotu pisik olmushdu,hemin gecenide hic uyumamisdi aklima bile gelmemishdi,altina gore boyle
nelmali cigdemkstl_ kaka yapmadığı sürece degistirmiyorum onu da 3 aylıkken falan bıraktı 7 bucuk aylık
R-A-B cigdemkstl_ bence bebeğin altınj açmak sızdırmayla alakalı olmamalı. Sonuçta asit içeren bir idrar söz konusu ne kadar uzun havasız şekilde tene temas ederse o kadar zarar verir. Gece 1 2 gibi değiştiriyorum altını sessiz ve hızlı olmaya dikkat ediyorum ıslak mendille silmiyorum irkilip uyanmasın diye
Marselinannesi cigdemkstl_ ben teni hassas olduğu için hep ılık su hazırlayıp pamukla sildim o yüzden irkilmedi birde arkasından hemen emzirdiğim için çok sorun olmadı. Gece bir kere alıyorum altını kakası pişik yapmasın diye.
Zlm cigdemkstl_ kaka yapmadıysa hiç değiştirmedim uykusunda yenidoganken gece uyaniyodu bazen bir saatliğine falan o zaman degistiriyodum başka hiç degsitirmem