Cly01 Gece ağlayarak uyanıyor içiyor 1 saat sonra tekrar ağlayarak uyanıyor beşikte sürekli kıpır kıpır kafasını bir sağa bir sola sabah uykuya dönen bebeğim 6dan sonra uyumuyor artık 😓 3 gün kaldı gösteriyor duzelicek mi kalıcı mı olacak 😓
Elisa34 Cly01 bizde şuan ataktayız cok fena gündüz uyuma yok ayakta sallıyorum kıyameti koparıyo dün akşam aralıksız iki saat agladı cok yoruldum
Mevakar Cly01 tam olarak ne zman başlıyor bu atak kixim 3 ay 35 günlük2 gündür değişti huyları başlamış olabilir mi
Veragillerden Cly01 Berbattı tek kelime ile. Hatırlamak bile istemiyorum gerçekten. Ağır geçirdik atak dönemini tam 35 gün sürdü… Ama şu an çok şükür eski haline geri döndü. ☀️Atak bittikten sonraki birkaç gün içinde yavaş yavaş normale dönüyorlar
Cly01 Elisa34 Allah yardımcımz olsun Benimkisi mama içince geri uyuyor Allah’tan ama ağlayarak uyanıyor sürekli her saat başı
Derinikolu Atağın bitmesine 8 günümüz var bugüne kadar çok sıkıntı yaşamadık ama dünden beri gündüz uykularımız bitik gece sık uyanmalar başladı. Ataktan mı diştenmi acaba ataksa böyle son zamanlarda olabiliyormu belirtiler? tecrübeli anneler lütfen yardım