Aklimdasin Sen benim attığım adım,izlediğim yol,aldığım özgür nefesin sebebi,sabah günümü aydınlatan o sıcacık gün ışığım,kışın karanlığında bile bir şekilde dünyayı aydınlatan hayat ışığım,gecenin kör karanlığında parlayan yıldızım,içtiğim her yudum suda yüreğimi, içimi ferahlatan enerjim,hayatta ki ideolojilerimin vücud bulmuş hali,dara düştüğümde en hakiki yol göstericim;liderim, ulu önderim,başöğretmenim,ilk öğretmenim,ilk öğrettiğim,oğlum kadar sevdiğim,oğlum gibi vazgeçilmezimsin.Yüreğimin görünmeyen odaciklarinda bir kenara saklanmış,hasreti dinmeyen,pare pare kanayan özlemimin adısın.141 yaşında sevdası dillere pelesenk olmuş gönüllerimizde yerini hiç kimsenin alamayacağı adsın,kıymet bilen milyonların babası ;Mustafam Kemalim Atatürkümsün.Kasım da başka olan aşkı bize öğreten de sensin…Üzerinden seksen dört yıl değil,seksen dört yüzyıl da geçse;değeri,hasreti,kıymeti an be an artan sadece milletimize bahsedilmiş en güzel lütfun,en güzel hediyenin adısın.Dillerden düşmeyen sevda şarkımızsın.Sanki takvim yaprakları o kara günden hiç kopamamış da ,9’u 5 geçen 10 Kasım’ına takılı kalmış gibi taze yokluğun.”Bütün ümidim gençliktedir.”demiştin ya sana söz veriyorum;senin sevginle yüreği dolup taşan ve ideolojilerini adını soyadını benimser gibi benimseyen bir evlat yetiştireceğim.Doğum günün kutlu olsun Atatürkçüğüm dünümde sen vardın, bugünümde de sen varsın,yarın da ilelebet sevgini sapasağlam kazıdığım kalbimde KORUYACAĞIM❤️Mayıs eşittir sen,sen eşittir hepimizsin,en bi çok sevdiğim,ışıklar yoldaşın olsun ,bildiğim hiçbir kelime yetmiyor sana sevdamı anlatmaya ama kalbimizde ve ellerimizde yaktığımız meşalelerle,hep birlikte haykırıyoruz Mustafa Kemal’in Askerleriyiz diye…iyi ki bize bahşedildin, yüz bin milyon kere şükür 🙏kutlu olsun şanlı günümüz kutlu olsun bayramımız…