Bebegimm1 Astral tabiki kullanicaksiniz da bazi vitamin ilaci gaz yapiyor onu demek istedim eger ondan kaynakli ise farkli markaya gecin derim oda gaz yapabilir bebege
Sontvbukucu Astral 😂😂😂 benim annem yemesi konusunda bana karışmaz çünkü bebegim tombul oldugu için ona göre hic aça benzemiyor😂 ama hava 50 derece de olsa üşür der 😂
Astral Sontvbukucu üşüyo takıntısı yokta 😀 açlık var benimkide tontiş aslında ona rağmen hala açç 🤷🏼♀️
Sontvbukucu Astral hahaha sen de tombul butlarini goster annene anne bak bu çocuk aç olabilir mi de 😂😂😂
Bebegimm1 Astral genelde cogu bebege gaz kabizlik yapiyor saglik ocaginki eski postlara da bakin derim 🌸 ocean marka iyidir
Astral Mer-seL insanı en çok zorlayan gaz zaten gazı olunca bebekler tok olduğu halde açmış gibi davranıyor birde kendilerini rahatlatmak için emmek istiyorlar yine gaz depoluyorlar böyle kısır döngü🙄
Mer-seL Astral evet aynen öyle. Bende napacağımı şaşırıyorum. Damla kullandınız mı hiç? Biogaia kullanıyodm pek etkili olmadı bizde
Sontvbukucu Astral simdi herseyi agzina sokuyor diye insanlar ayy acıkmış diyor halbuki yeni emzirmisim. Ben de yok ac degil diyorum ilk anlamıyorlar. Ağzıyla keşfediyor ac degil diyorum olsun sen besle diyorlar. En son tombul butlarini gösterip bu cocuk aça benziyor mu hiç diyorum 😂😂😂
Astral Sontvbukucu en iyisini yapıyorsun 😀 keşke bebekler dile gelsede ben tokum diye yüzlerine haykırsa😂
Sontvbukucu Astral hahaha valla oyle. İnsanlara laf anlatmak zor sanki hepsi profesyonel çocuk gelisim uzmanı gibi yorum yapıyor. Bide yalan yanlış şeyleri cok iyi gibi tavsiye ediyorlar. Ek gidaya baslarken yemegin suyuna ekmek dogra ver gibi falan 😂😂😂
Sontvbukucu Astral bana da pirinc unlu ari mama ver diyorlar. Bebegimin 8 aylik ve 10 kilo olmasi dışında bir sorun yok. Yani diyorum bebegim zayif olsa belki verirdim ama zaten tombul. 😂 sebze mücver yiyor oglum. Nasil yedi diye şok oluyorlar. Yani normal olana niye şok oluyorlar onu anlamıyorum. Muhallebi yemiyor ya ondan heralde .
Derinikolu Astral 4.5 aydan bildiriyorum hala kızım gak dese aç bu çocuk, guk dese aç bu çocuk. Yarım saatte uyandı aç, uyumadı aç, emzik çekiyo aç, bağırıyo aç. Aç aç aç başka bişey bildikleri yok malesef🤷🏻♀️
Enesra Astral ayy bana da aynısı oldu. Biz biliyoruz sen sus bile denildi. Bı ara geldiler bana, gülerek sütüm bile tepki veriyor da ben bişey bilmiyorum dedim. Şimdi sustular. Annemiz Dr olsa arada sert çizgi lazım. Yoksa dinlemiyorlar