Zerrn 4buçuk aylık bebeğim yataktan dönüyorken atmıs ben yan odaya gidip gelene yere düştü cok korktum bisey yok gözüküyo olmusmudur bisey sizce kocamada söyleyemedim korkudan 😔
ikimelekannesi_2 Zerrn kusma , ateş , uyku hali varmı acaba kafa tası dahaca kapanmamış çok tehlikeli yaptığınız eşinize söyleyin kontrol amaçlı götürün bence yaa şuan belli olmazda ilerde bi sorun olursa
Atlasss Zerrn geçmiş. Olsun canım yüksekliği önemli birde göz kayması fışkırır tarzda kusma nöbet geçirme Allah korusun bu belirtiler olursa hemen hastahaneye gitmelisiniz şuan için takipte kal benim oğlum 1 yaşında daha bugün kafa arkaustu düştü kusma vs bisey yok şimdilik hatta daha yeni uyuttum
Busrazehra Zerrn ah yavrumu bende düşürdğm öyle kahrolmuştum hala çok korkarım. Çok şükür bişey olmadı ama dikkat edin uyutmayın göz kayması vs varmı bakın
Melekce Zerrn dün basıma geldi o ses hala kulağımdan gitmiyor düşme sesi 8 aylık bebeğim yataktan düşmüştü kontrol ettim kusma gözlerde kayma vs olmaması için şükür olmadi inşallah sizde de bişey yoktur geçmiş olsun 2 saat uyutmayij 🌺
yigitinaannesii Yatak yüksek mi? Bide bebek daha çok küçük bence eşinizle bu durumu paylaşmalısınız Allah korusun.
Atlasss ikimelekannesi_2 hatta 9 aylık filanda kanepeden düşmüştü ozaman direk hastahaneye gitmiştik şükür birsey çıkmadı rontgen çekildi ama doktorlarda aynı şekilde fışkırır tarzda kusma vs var mı diye sormuşlardı
Zelzele Zerrn basima geldi ben acile gittim dedikleri yaptıkları şey kusma göz dönmesi varmi ve 2 saat uyutma sende durumlar nasıl eyer kusma yoksa korkma bisjy olmaz gecmis olsun ve bu durumlar yoksa tomografi falan çektirme cok riskli zaten doktorlar hemen çekmez onu sen ısrar etmediğin sürece
yavriyavriii Zerrn aynı ayda benim bebeğim de düştü gece uykuda döne döne düştü hemen götürüp tomografi çektirdik 2 saat gözlem altında kaldı şükür bi şey olmadı ama ihmal etmeyin benim eşimde kızdı söylendi ama bebeğime bi şey olmasında dünyanın lafını yemeye razıyım
Zerrn yavriyavriii haklısınız tabi yerim hiç değil anneme gösterdim gündüz olmustu biseyi yok dedigi gibi söylemedim yoksa mecbur bende bebekken düsmusum kaç kere ilerde bu sorun oluyo galba 😑
Hellomoto Zerrn hiç merak etmeyin benimde bebeğim bu aylarda düşmüştü bisey olmadı kusma ateş yoksa bise olmamıştır acile götürün içiniz rahat etsin ama bundan sonra daha çok düşer 3 kere düştü yatağın ortasından bile yuvarlanıp düşüyor
Zerrn Hellomoto yatakta birakmamak gerek ben ortasinda hemen gidip gelicm nasilsa dedim ama bizimki allahtan yumuşak halının üstüne düstü yerde yada besigine birakiyorum artik
Hellomoto Zerrn hergun biraz daha güçleniyor yastık koysam bile nasıl beceriyor düşmeyi dün eşim yere sünger getirdi oraya koyuyorum Allah korusun yavrularımızı benimki betona düşmüştü ama hafif oldukları için kötü düşmezler bence 4 kattan düşüp da ölmeyenler var
41umay Zerrn kıyamam yaa kızımda düşmüştü insan çok etkileniyor anlayabiliyorum seni içinin rahat etmesi için doktora götür mutlaka bişeyi yoktur inşallah
Nevarebeka1 Zerrn korkutmak istemem gecen bi anne paylaştı whatsap grubunda cocugu yataktan düşmüş kusana kadar götürmemişler kusunca götürmüşler beyin kanaması geçirmiş yoğun bakimda kaldı benşm bebeğim de 3 aylıkken hemen götürdük cok sükğr bişey cıkmadı imkanın varsa götür için rahat etsin