TZA Merhabarrr 87 günlüğüz ben banyo yaptırırken elektrikli sobayı yakıp küvetinde 5 6 dkkada hemen yıkamaya çalışıyorum üşür mü diye endişelenip acele ediyorum. Şöyle keyiflice sakin sakin yapamadım siz banyonuzu nasıl yaptırıyorsunuz.
Merveedd TZA 2 ay 17 günlüğüz odada klimayı açıyorum hamam oluyor içerisi keyifli keyifli yıkıyorum 😊
deletedmom4842 TZA Ben biraz küvetinde oyun oynayarak konuşarak yıkıyorum 10 15 dk da tabii havalar malum ısıtıcıyı bende açıyorum
Hafsaninannesi Vallaha ben bu havalarda daha hicbirsey acmiyor, 2 ay 11 gunluguz. Tabi banyo sefamiz cok uzun surmuyor. 1 gun yaptiriyorum 1 gun yaptirmiyorum ortalama 10-15 dak suruyor banyi keyfimiz
Larenmerve 51 gunluguz ben ne kuvet ne soba hıc bırıne ıhtıyac duymuyorum sadece dusmesın dıye uzun bir lif ordum bacagıma koyuyorum dızlerımde yıkayıp babasına verıyorum o bezını baglayıp ustunu gıydırene kadar bende dusumu alıp yetısmıs oluyorum kuvet daha meşakkatli
Larenmerve Bu arada hergun yıkıyorum hava sogudugunda bır gun ara ile yıkarım dıye dusunuyorum herkese keyiflı banyolar😊
Zeyk [bilinmeyen] biz bugün tam 40 günlüğüz ne zaman sizin gibi eğlenerek yıkayacağız bilmiyorum kıyametler kopuyor🤦🏼♀️