Egehan123 13 aylık bebeğim biranda ishal oldu Akşamden beri 3 üncü kakalı bezi neden olmuş olabilir alerji dicem ama alerjisi olan birşeyide vermedim çok kötüyüm neden olmuş olabilir ki ama huzursuz değil ateşi falanda yok
Egehan123 nur-nr_123 Allah Allah ay zaten zayıf küçük çok kötü oldum yavruma birşey olmasın uykularım kaçtı
Egehan123 nur-nr_123 kaç gün sürdü peki doktor ne söyledi hala sürüyor bizim olmadı acile götürücem yarında doktora ilaç falan mı verdiler
Egehan123 nur-nr_123 şimdi nasıl peki bebelerimiz keşke hasta olmasa sizede geçmiş olsun beslenmesini nasıl yaptınız günde kaç bez gidiyordu
nur-nr_123 Egehan123 kuzum şimdi biraz daha iyi zorlamadım cnm asla yiyemiyordu malesef ya kusardı ya anında ishaldi tek muzla durdu bol su tabi
Egehan123 nur-nr_123 benimkide yemiyor bende zorla patates yedirmeye çalışıyorum şimdi uyansın pirinç unlu muz vericem yemicek ama büyük ihtimal biryerden mikrop kaptı çünkü herşey ağına gidiyor bide benim oğlan zayıf iyice eriyecek canı sağolsun nediyeyilim
nur-nr_123 Egehan123 valal şüpheleniyorsa tahlil var kakadan biz verdik bakteri vs çıkmadı üşütmeymiş cnm bn yukaf pişiridm içine bal koydum bal mide soğukluğuna iyi geliyor ama bu yumuşk yulaflardan verebilirsin