deletedmom719 Kızlar bebeğim 8 günlük içine sıfır kollu zıbın, üstüne uzun kollu zıbın giydiriyorum ama evim çok sıcak. kısa giydirsem hasta olur diye korkuyorum biraz da bunalıyor gibime geldi bugün. Acaba kısa kollu zıbın mı giydirmeliyim sadece? Hasta olur mu?
Caglaa deletedmom719 kisa kollu zibin bide ince bi corap giydirebilirsin havalar sıcak üşütmez. Terleyip sogursa daha cok hasta olur. Ama ince bi çorap giydirki sancilanmasn daha küçük çünkü.
Derinbebis deletedmom719 daha çok küçük canım üşütme ama terletmede vücut sıcaklığını sürekli kontrol et ona göre giydir karnını ince de olsa bişeyle ört
Erencinarinannesi deletedmom719 ben bi tek zıbın giydiriyorum yatarken de sadece penye battaniye atıyorum üstüne 21 günlük 10 günden fazladır öyleyiz
Hohomoromu deletedmom719 bebegnızın göğsü soğuksa üşüyordue el den ayaktan anlasılmazmıs siz yarım kol gıydırın bi süre sonra kontrl edin göğsü soğuksa sıcal degılse üşüyordur
Sinemsc Benim kızımda 18 günlük oldu sadece ilk 3 gün sıcak tuttum şimdi ince kıyafetlere geçtim evim çok sıcak ama kusa kollu değil, içine sıfır koklu zıbın üstüne çok ince uzun kollu giydiriyorum . Daha çok ufak oldukları için tedirgin oluyorum
renkliruya Oğlum temmuz doğumlu..kısa kollu zıbın ve ince alt giydiriyordum ben.. Bazende ince üst.. Çok giydirmeyin eviniz sıcaksa..
Caglaa deletedmom719 üşümez cok sıcak havalar çünkü. Kontrol et sırtını ve göğsünü eğer soguksa üşümüș demektr.