mustafam4906 pamukkuzum evet ediyor çünkü baştan öyle alıştı ama bebekler robot değil tabi ki düzen farklılıkları oluyor onu da ben takmiyorum
pamukkuzum Derin34_ gece uykusuna devam etse bende apar topar gelmek istemem ama kızım 4e kadar ağladı bi gece onu mutsuz uykusuz bırakamam tabiki ona Uyucam o mutlu olsun ki ben iyi olayım dediginiz gibi geçer bu günler de
Derin34_ pamukkuzum kesinlikle. Bi kere daha çıkmıştık mesela tam eve girceğimiz sıra uyanmıştı zor olmuştu uyutmak😂 İdare edicez biraz daha büyüyene kadar
inci1 Gündüzleri nasıl uyutuyorsunuz benim kızım 1 kere uyuyordu artık onu da uyumuyor akşam da 11-12😔
pamukkuzum inci1 biz sallanarak uyuyoruz kuzum uykusu gelince başlıyor zaten huysuzlanmaya gözleri hemen kızarır uykuya gideriz ben hiç zorla uyutmadim henüz
tubabalcihasan pamukkuzum bnm ki de 3 bucuk aylik 15 gündur uyku düzenini oturttu uyacağı zamn gittim yerdede uyuyor kaldırmıyorum ben sıkıntı olmuyor hic
vugarmehriban benim kizimin nerede olursa olsun uykusu gelirse yatar araba kucaq her hangi yatak uykusuna duskundur babasi gibi ama ben? yatagim olmadan uyuyamam kizim aksine cok rahatda uyur ama oyle sorunun varsa gunduzler git anene
inci1 pamukkuzum benim kızım bazen memede uyuyor genelde sallayarak uyutuyorum ama olmuyor gündüz 1-1,5 saat uyuyor o kadar😒
Babe pamukkuzum benim kizim da hava kararinca uyumak isteyenlerden.ama gittigimiz yerde uyursa eve gelince uykuya devam ediyor..ben yine de aksamlari pek bi yere gitmemeye calisiyorum kiyamiyorum baska yerde uyumasina..
Asel0135 Babe aynen ya bende kıyamıyorum yatağında rahat yatması varken pusette uyuyor dışarda olunca
Asel0135 Babe aynen ya bende kıyamıyorum yatağında rahat yatması varken pusette uyuyor dışarda olunca
Deletedmom378 pamukkuzum cok şükür bizim ki nereye gidersek gidelim saatinde uyuyor yolda gelirken etrafı izliyor eve gelince de kaldığı yerden devam ediyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Doruk12 pamukkuzum bizimki de o saatlerde uyuyo gece 2 ya da 3 gibi uyanıyo o yüzden her şeyi gündüz yapıyoruz 😑 alıştık gerçi akşam hayatımız yok dışarda 😁
burcukky pamukkuzum 6 aylik canım.bazen 6 bazen 6.30 bazen 7 değişiyor.tabi bazen gece 3te emdikten sonra bi uyaniyor sabahlar olmasin😁
Larinaz pamukkuzum 3 aylık olana kdr heryerde uyurdu arabasında,ama şimdi 4 aylık ve asla arabasında uykuya dalmıyo cok zorlarsam oda aglaya aglaya.uyursa eve gelince kaçmıyo uykusu.baska evdeysek sıkıntı yok.ama bizde 8 9 gibi aala dısarda olmamalıyız.
pamukkuzum Larinaz dışarıyı zaten unuttuk da başka bir evde uyuyup gece uykusuna devam etmese iyi olurdu 🤷♀️
IrmakDuygu pamukkuzum Kızım 1 yaşında doğduğu günden beri saati şaşmaz öğlen uykusu ve akşam uykusu mutlaka evde olmalı hep öyle alıştık dışarı öglen uykusundan sonra çıkıyoruz akşam 8 de evde olmamız şart 8 buçukta uykuya geçmesi gerek yoksa kıyamet kopuyor ☺️ Memnunum saatlerinden şaşmasın yeterki çıkmayım dışarı☺️
Tazeanne53 Derin34_ kesinlikle size katılıyorum. Bebeğin keyfine göre hareket etme diyorlar. O onun keyfi değil ihtiyacı dedim bende. Nedir yani bir iki sene akşamları çıkmam ne kaybederim. 6 aylık bebeği neden helak edeyim peşimde gezme derdinde. Herkesin bebeği mizacı farklı. Bizimkiler de böyle yapacak bir şey yok☺️
Tazeanne53 Derin34_ kesinlikle size katılıyorum. Bebeğin keyfine göre hareket etme diyorlar. O onun keyfi değil ihtiyacı dedim bende. Nedir yani bir iki sene akşamları çıkmam ne kaybederim. 6 aylık bebeği neden helak edeyim peşimde gezme derdinde. Herkesin bebeği mizacı farklı. Bizimkiler de böyle yapacak bir şey yok☺️