Siinem Arkadaşlar göğüs pompaları çok pahalı ve şuan aşırı derecede ihtiyacım var kullanmayan elinde fazlası olan uygun fiyata verebilecek annelere sesleniyorum bana destek ve yardımcı olabilecek anneler mesajlarınızı bekliyorum 🖐 kargosunuda karşıdan ödemeli olacak şekilde yaparız
Ctnayse Siinem bende var250tlye almıştım. 3-4 kere kullandım sonra kaldı. Tüm ağaratları ile verebilirim 150tlye çift pompalı, marksı lansinoh. Ankaradaysanız eldende verebilirim. Düşünürseniz yazın bana :)
KubraurganAlper Siinem canım https://instagram.com/bebekhamak?utm_source=ig_profile_share&igshid=1l7okm9zdzr5d instagram da bu sayfayı takip et inannlmaz ucuza satlan ürünler var herkes de memnun bende salanan mini hamak beşik aldm burdan
Tgbrl Siinem 130₺ lansinoh tek pompalı elektrikli satıyorum canlar tgbemir instagramdan ulaşabilirsiniz 🤗 1 ay kullandım oğlum 4 aylık sütüm yetmedi mamayla devam ediyoruz
sebnem bencede bebecruza bi bakın uygulamayı indirin tabi ne kadar iyi çıkar sağlammıdır karşınızdaki dolandırıcı değilse inşAllah çok dikkat edin ama bakın satıcıyla yorumlaşıp konuşun
Bulutunannesi Siinem 200 e aldim 100 e veririm toplam 5 kere kullanmisimdir herseyi duruyor medbaby markasi medikalden almistim sikintisi yok