sabirsizbebek15 Sütüm çok fazla geliyor. Annemde emzirmeden önce sağalım beklemiş süt geliyor ilk başta dedi. Bir yerde de emzirmenin 15dksından sonra yağlı süt gelir yazıyor. Emzirmeden önce sağmalı mıyım
Deepmom sabirsizbebek15 eğer hem sağım hem emziriyorsaniz sagin ama sadece emzirerek besliyorsanız sağmayın bosuna ilk on süt gelir sonra yağlı süt evet ama on süt dediğimizde faydasız birşey değil zaten bebek emmesinr göre belirler zamanı siz nasıl ayarlayacaksiniz ve şuan dağıma alışkın olmadığınız için belirli bir günden sonra sağımdan az süt elde edeceksiniz sonra psikolojik olarak acaba sutummu yok kaygısına giriceksiniz
Xyz sabirsizbebek15 bu seferde su oranı gitmiş oluyor bebek susuyor eğer çalışmayacaksanız sağmayın sağmak sütü daha da arttırıyor bizzat yaşadım oğlum emerken boğulacak gibi oluyordu onun yerine tam hızlı geldiğinde yanınızda bardak olsun sağmadan ona akıtın siz müdahale etmeyin ama
sabirsizbebek15 Deepmom 10 gün kuvözde kaldı mecburen sağıp veriyordum o zaman 60 ml falan geliyordu en son. Sonra emzirmeye başlayınca çok arttı. Bebekte şırıngaya alışık olduğu için az az emiyor. Göğsüm şişiyor süt akıyor. Yani sadece ön süt dediğinizi alabiliyor
Deepmom sabirsizbebek15 tavsiyem yine emzirerek vermeniz bunun için size yardımcı olabilicek emzirme danışmanları var facebook ta emzirme akademesi gibi orda sorun istersneiz sağım yapsanız bile nasıl olucağını programını anlatırlar