nur-nr_123 _YanakReisinAnnesii aynn cnm mesai içi açıklandı bzi yokdaydık hatta yoğunluktan bakamamıştık
_YanakReisinAnnesii nur-nr_123 insani boş yere evhamlandiriyorlar bende dahil saatlerdir yerimde duramıyorum düşünmekten 😂
NurayLinaa nur-nr_123 valla memleketimiz Balıkesir yakın yerleri yazmaya çalıştık Çanakkale İzmir bursa aydın inşallah yakın yer çıkar ilk tayin bizim ☺️
limonkolonyasi HazelZM haziran sonu doğuya gidenler ilişiklerini kesiyorlar nasıl o zaman açıklanacakmiş kii zannetmiyorum yani
nur-nr_123 NurayLinaa anldm cnm bnde kütahyalım balkıkkesire yakın bizim ilçe 😂 izmirden geldik bizde iZmir çok yoğun cnm bazı ilçeleri
NurayLinaa nur-nr_123 yaa biz de ondan korkuyoruz ben çok seviyorum ama sanırım 24 24 müş orda sistem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ya 😅 bi açıklamsaydı
nur-nr_123 NurayLinaa evet cnm 24/24 sürekli görev nöbetten çıkar gelir huzur görevleri ama merkezi yakın ilçelerde böyle biz çok bunaldık orda bide kiralar biz ordayken pahalıydı şimdi uçmultur inşalalh güzle bir yer olur