Masall_moms01 Merhabalar henüz 40 ımız yeni çıktı kilo vermek istiyorum emzirirken mümkünmü acaba diyer yapanlar varmı neler yapabilirim zayıflamak için lütfen önerilerinize ihtiyacım var 7 kilo vermem gerek
ArdicEge Masall_moms01 Kilo zaten emzirirken verilmez mi ya🙈 emzirmek çok kalori harcatan bir olay, süt olsun diye gereksiz yemezsiniz çok çabuk verirsiniz. Hamileyken 20 kg aldım doğumdan 20 gün sonra 15 kg verdim. 3 ay sonra eski kilomdan 2 kilo daha düsüktüm.🙈
2-cocuklu-hayat Masall_moms01 İlk doğumumdan sonra çok hızlı kilo verdim diyet ve spor yaparak ama bunda 6 ay oldu hala eski halime dönemedim bi türlü diyet yapamıyorum 🤦♀️
AlpEmir Bir ayda emzirerek nerdeyse 17 kilom gitti 😄 zaten ilk zaman giden kilo bence vücuttaki ödem vs.Rahim eski haline dönüyor benim de son 5 kilom kaldı emzirmeye devam ettikçe gider bence 🥰
Masall_moms01 AlpEmir sık sık emziriyorum doğumdan sonra 14 kilom gitti zaten daha da vermem gereken kilo var inşallah gider
2-cocuklu-hayat Masall_moms01 Halbuki daha tempolu bi hayatım var artık ama nedense kilolar gitmiyor sanırım yaşlada alaksı var o zaman 26 yaşındaydım şimdi 32 yaşındayım metabolizma yavaşladı galiba