Zeynepga Kızlar bebeğim 20 günlük memede uyuyor. Ama yatağa koyunca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım sabah 12’den beri böyle tavsiyeniz varsa bekliyorum çıldırmak üzereyim
Rahimesevda Zeynepga memede uyumasına izin vermeyin ilerleyen süreçte sizin için daha zor olur. Yanınıza alın ve poposuna hafif vurarak uykuya dalma sona yardimci olabilirsiniz. Gazi vs olmadığından da emin olun
Busra2326 Zeynepga hiiç çıldırma canım ilk 3 ay öyleler hatta sevin bende o zamanlar çıldırırdım ama sınra dedim ki ileride göğüsüme sığmayacak keyfini alll ♥️ Şimdi kızım 5.5 aylık keşke göğüsümde yatsaaa uyusaaa ah ah sabaha kadar birlikte uyurduk göğüsümde
Zeynepga Rahimesevda her yediğin de çıkarıyorum gazını . Anlamadım inanın ki artık bayılmak üzereyim yorgunluktan çaresiz kaldım
Zeynepga Busra2326 haklısınız da cidden yoruldum gece de böyle yapıyor artık kol kalmadı saatlerce tutsam duruyo
Rahimesevda Zeynepga sizin kokunuzla uyumakta isteyecektir bol bol temas yapın . Dediğim gibi memede uyumasına izin vermeyin . Cnku bu sefer her uyandığında meme isteyecek
Busra2326 Zeynepga bende bir kere çook yorgundum ama ölüylrum yoegunluktan bebegim aglıyordu kimsede durmuyorduuu o gün yanıma yatırdılar ve kokumla uyudu o an dedim ki kalk büşra bu kızın sana ihtiyacı var , annelik cook cok zor sabredicez ♥️
Zeynepga Rahimesevda tam olarak öyle oluyo cidden ya. Memeyi 1 haftadır 1.5 haftadır almaya başladı almıyordu bende çok yıprandım o süreçte şimdi sadece sol memeyi tutuyor en azından emiyor o yüzden yeter ki emsin de dursun dedim şimdide dediğiniz gibi oldu cidden
Zeynepga Busra2326 resmen öyle annem sallıyo ayakta gezdirdi yok gözler açık. Bana gelince pat uyuyo kıyamıyorum da 😢