Busra2326 postum var 3 gün önce bakın her gün 5.30 da uyanıyor diye açtım ve saatlerce sallanmak istiyor diye . 3 gün önce sabah 5.30 da üstümdeki kıyafeti yırttım sinirden :) buraya hemen post açtım bir arkadaş egıtım ver dedi salla dur yap ded ben de bir gazla başladım cunku benım kızım eğitilmez derecede sallanıyordu 3 saat salladıgımı biliyorum 😃
Nurellaaaa
hemen o gün başladım kızlar gündüz başladım . İlk gün yani 3 gün önce ayağıma aldım salladım 2 sn salladım 2 sn durdum böyle devam ettim bir süre durunca mızmızlandı durdum pış pış ve pat pat yaptım göğsüne . Gözlerini kapadı ama kafa sağ sol yapıyor salla diyor . Az salladım durdum sustukça durdum mızmızlandıkca salladım ağladı sustu az ağladı hemen sustu . Tekrar ağladı salladım sonra uyudu kaldı cok uzun sürmedi ama çok uykusu vardı . İlk uykusu böyleydi uyanır gibi olunca pat pat pıs pıs yaptım az salladım yine . 2. Öğlen uykusunda yine aynısı yaptım .cok direnmedi ama bence tesadüftü :) akşam uykusu için 21:44 te sallamaya başladım 22:44 te uyudu 1 saat ağladı gözyaşları kulaklarına doldu 😀 cazgırlıgından🥰 ama tabi salladım durdum az az salladım önceden cok sallıyordum onu istiyordu . 1 saat direnebildi ama felaket bir ağlamaydı. Gece uyandı bir iki kere pış pış işe yaramayacak sandım az az salladım uyudu . Hatta sabah arkadaşlara söyledim gece cok farketmez gündüz devam et dediler . 2. Gün gündüz yine aynısın yaptım ayağımda uyuttum vs . Sonra yüz üstü yatırdım 2 öğlen uykusuna öyle yatmayı sanırım sevdi pıs pıs ile uyudu ağlamadı bile . Uyandıkça emzik attıkça emzik verdim pıs pıs yaptım bir kere falan ayagıma aldım azcık salladım hemen durdum . Akşam yine yüzüstü uyuttum kendındne gecınce yatağına koydum gece yine uyandıkça az destek verdim . Sabah uyanmış eşim biraz sallamış uyumus. Bugün 3. Gün ilk uykusu ıcın yine ayağıma alacaktım ya da yüz üstü uyuyacaktım . Kendi yatağımıza yatırmıştım emzik verdim şarj aletini almay gittim gelene kadar uyumus ve ben şok oldum kendı kendıne sırt üstü hem de uyumuştu. Uyanmadı ilkinde hiç .2. Öğlen uykusunda yine öyle uyudu yarım saat . Yarım saat sonra uyanır gibi oldu hemen yüz üstü cevırdım devam etti böylede tamamladı . Şimdi bugün akşam bakalım nasıl olacak :) bence deneyin yani benımkı alışıyorsa her bebek alısır