selosunannesi Arkadaşlar bebeğim sürekli ayakta durmak istiyor arkadaşımdan yürüteç aldım deneyeyim severse arada bir oynasın diye koyarım diye düşündüm ne gibi zararları var uzun süre tutmak istemiyorum zaten sadece gün içinde değişiklik olsun diye getirdim
oksitosin selosunannesi kızımı koymuştum yürütece bir zararını görmedim, ikinci kızımı da koymayı düşünüyorum
mehmel54 selosunannesi biz 10 kuzeniz 3 kuzenimin sadece yürütecli zamanını hatırlamıyorum diğerlerinin hep hatirlarim hicbir zararı da olmamıştı kendi kızımda biraz kararsız kalmıştım koyup koymamakla ama 1 2 ay sonra falan uzun süreli olmasada oyalanacak kadar koymaya karar verdim
Dilaylaa Ayak ucunda yürüme veya yan basma gibi sorunlar olabiliyor. Onun dışında kazalar da oluyor çıkmaya çalışıp düşme vs
selosunannesi Dilaylaa 6 aylık çıkamaz şuan ama orta seviyede tutuyorum parmak ucuna basmıyor ama yan basar mi onu düşünmedim
selosunannesi Deletedmom0099 ya boyl duyunca da kolaylık diyorummkendi kendime ama çocuğuma da bişey olsun istemiyorum
Deletedmom0099 selosunannesi çok işime yarıyordu gerçekten. dediğim gibi ben bir zararını görmedim 🤷🏼♀️
selosunannesi mehmel54 bende oyalanacak.kadsr koyuyorum tuvalete falan giderken iyi oluyor yerler soğuk kıyamıyorum mama sandalyesinde de sıkılıyor dönencesi var ona da ilgili değil benim için iyi oldu
selosunannesi Dilaylaa bende okudum burdan tedirgin oldum ama kim koyfuyss çocukları erken yürüdü bunu farkettim
dunyaharikasi selosunannesi kız bebekse sorun olmaz da erkek bebek içinse düşünün derim malum aklı ermediği için fındıklarına fazla ağırlık verebilir. Benim bebeğim erkek düşününce vazgeçtim
Aselimmm3434 selosunannesi oglumuda koydum şuan 9 yaşında hiç bir şey olmadı şimdide kızımı koyuyorum anam benide koymuş maşallah hiç bişeyim yok 😁 tabi gün boyuda koymayın kızım sıkılınca al beni diye atılıyor zaten bu aralar da binmek bile istemiyor
selosunannesi Aselimmm3434 ben kısa kısa 10 dk 15 dk bütün gün ancak bu kadar durur zaten bende bırakmam ama sevmedi bizimki pek 🤣
Buuseg selosunannesi yürüteçin zararlarını da duydum ama 6aydan sonra işte ayakları yere tam bastığında koydum. Bir zararı olmadı cok şükür