Meryu Nisakus25 yemin ediyorum sabah 7.30da uyandı şu saat oldu 20 dkk uyuduysa Allah canımı alsın ya mahvetti beni 57 günlük
lolaa Nisakus25 benimkide iki aylık toplasan yarım saat uyumadı yerine koyduğum gibi kalkıyor sanki yatağında çivi var
Burciinn40 Nisakus25 benim 1 buçuk aylık uyumuyo yapacak bişey yok gazını alıyorum emiyo emiyo kusana kadar emiyo yine uyumuyo oyaliyoz oynuyoz 5 dk sonra yine emmek istiyo ama asla uyumuyo 🤦🏻
Nisakus25 Meryu bizde tam 57 günlüğüz gaz sıkıntımız bitti çok şükür ama uyuyor 20 dk içinde tekrar uyanıyor
stillwasser Alpylmz bebegimi doyurdum gazini aldim kaka yapti bi cok rahatladı hala uyumadi pişman olacak ne var ki bunda uyumak istemeyince uyumuyorlar
Alpylmz stillwasser allah canımı alsın diyosunuz sabrınız erken bitmiş her bebek bi degil ki türlü türlü yol deniyoruz uyutmak için bizlerde sizlerin gibiyiz ama allaha isyan ediyosun şuan
lolaa Nisakus25 bende öyle düşğnüyodum artık mama ile de desteklemeye başladm az az sık sık besliyorum zaten reflüsü var ama değişmiyor😓inşallah hep böyle gitmez
Alpylmz stillwasser hayır özür dilerim ben o kişiye yazacaktkm da size niye düşmüş bu anlamadım meryu ya yazmışım ben ona yazınca sizde öyle ona yazmışsınız karıştırmışım ben
Acu_ Nisakus25 benim oğlum daha 38 günlük. Uyuyup üstünden çok geçmeden uyuyor ve uyandığında hiç durmuyor. Ağlıyor. Uyutmaya çalışıyrm gözleri kapansa bile anında geri açıyor. Resmen direniyor uyumamak için
ecerbatu Nisakus25 2-3 kere uyuyor ama nasıl uyuyor bir ben biliyorum 10 dk da bir uyanıyor yatağına koyulmasını hiç sevmiyor sürekli uykuya döndürüyorum uyanınca