Esraka Alerjik bebeği olan anneler bebeğinizin alerjisi kaçıncı ayda geçti, bir de siz emzirirken keçi sütünde in peynir veya yoğurt yemeyi denediniz mi tepki oluştu mu aylardır diyetteyim kafayı yemek üzereyim
papatyAa1310 Esraka kızım 10 aylık diyet açmak için hastne yoğurtçorbası getirin deneyelim dediler belli bir miktar yedirdik hastaneden çıktık çıktığımız gibi fışkırarak kusmaya başladı serum verdiler zor kendine geldi diyete devam dediler fakat ben emzirmiyorum sütüm olmadığı için alerji maması kullanıyoruz
Esraka papatyAa1310 çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer ya kanda mı deride mi test yapılmışto bir de alerji mamasını nasıl içiriyorsunuz vanilya şurubu ile de içmedi kızım
papatyAa1310 Esraka teşekkür ederim 2 aylıkken başladı hem kanda him ciltte çıkıyor her test yaptırışımızda doktor bizede vanilya şurubunu önredi fakat içmedi pikmez okudum netten ben korktum az kattığım içir onuda içmedi pekmezi atıyorum 120 cc ye 7 8 damla damlatırsanız diğer öğün 120 cc yi 6 damla diğer öğün 120 cc ye 5 damla benim kızım bu şekilde 1.5 günde alıştı suze de geçmiş olsun
RuzgarMommys Ben alerji zamani keçi peyniri manda yoğurdu yedim cok şükür dokunmadi devam ettim Deneyebilirsin ama %100 keçi olcak içine %5 10 inek karismayacak Baltali markasini tavsiye ederim