Retina Bebeğimin ayağında kuru kalmış gibi kabuklamma vardı sildim nemlendirdim azaldı şimdide kulak arkasında olmuş doktora götürücem tabikide ama yaşayan oldumı benzer şeyş
deletedmom4842 Retina Canım o kabuklanma gibi şey benimde oğlumda vardı ama banyodan sonra silerdim giderdi doktorluk bir şey değil gibi geliyor bana
shdemir Retina Canım benimde aynı oldu doktora götürdüm egzama dedi. Bence sen yinede tedbir amacli götür bize krem verdi mustelanin kullaniyoruz.
Defneninannesi Retina Benim de kızımda kulak arkası kulak memesi kaş çevresi kabuklanmıştı egzama çıktı
Retina deletedmom4842 bende yeni farkettim alerji gibi bişey değildir umarım silip nemlendiricem bi bakalım ayaklarıda kuru gibi
Retina shdemir müstelanın losyonj var elimde hiç sürmedim kulak arkasına bi süreyim bakalı. Doktora gidene kadar daha dün gittik birde doktora aylık kontrole bugun farkettim kulağının arkasını inşallah alerjik bi durum yoktur
shdemir Retina Dokuntu seklinde olursa artarsa alerjiktir dedi doktorumuz bizim iki üc yerimizde var kremle azaliyo. Sanirim ciltlerinin kurulugundan kaynakli