anneogulllll Arkadaşlar post açıyorum acaba düşmüyor mu bebeğim 9 aylık fakat ne ek gıda nede mama yiyor sadece beni emiyor ne yapmam gerekiyor 8.600 gram ama aşırı derecede hareketli nasıl ek gıdaya başlatırım ağzına alıp geri çıkarıyor
Mirayse anneogulllll benim asımdada aynı dert var ben yumurtalı bulamaç yapıyorum bari bişiler yemiş olsun diye
watermelonlove anneogulllll ne şekilde besleme yapıyorsunuz BLV ya da kendiniz kaşıkla mı veriyorsunuz ona göre bir yorum yapayım
Aleyya anneogulllll kilosu iyi aslında sanırım bu dönemde iştahsızlık yüksek bizde öyleyiz her ögğnde 2-3kasıkda alsa şükreder olduk
anneogulllll Mirayse bende muz fln yediriyorum makarna seviyor haşlayıp önüne koyuyorum ama çorbaydı başka bişey di hiç yemiyor
anneogulllll Alininannessiii04 bazen memeden kesmeyi düşünüyorum 1 yaşına gelince ama sonra kıyamıyorum ne yapacağomı şaşırdım
anneogulllll watermelonlove biberon ile de denedim yemedi hatta su fln verirken bile içmedi korktu biberon dan sonra kaşık ile verdim yine yemiyor bir iki kaşık alıyor sonra üçüncü kaşıkta tükürüyor
anneogulllll Bhraybk 8 aylık doğdu prematüre bebekdi şuan 9 aylık 8.600 gram hemşire de dedi kilosu az diye ama aşırı derecede hareketli hiç durmuyor