Cihangiravc 21 günlük bebeğimi 2 saatte bi emziriyorum ama uyuduğu zaman asla uyanmıyor mecbur biberonla veriyorum sağıp da kaç cc içmesi lazım internetten bişey anlamadım baktım da 60 veriyorum ben olsa daha içecek gibi ama sınra da fazlasını çıkarıyo bazen 😇
Sinoom Cihangiravc biberon vermeyin çok erken eğer bebeğiniz emiyorsa hiç gerek yok , benim bebeğim de uyanmıyor ben gerekirse en son çare suyla yüzünü yıkıyorum uyandırıyorum altını açıyorum, memeyi reddedebilir bebeğiniz
Irmakprensesinannesi Cihangiravc aslında uyanir sat başı uynmaz var artık neredeyse 1 at lik oluyor 3 saat bir de uyansa sorun olmaz sarılık yoksa eger
tmrskbr Cihangiravc biberonla vermek yerine uyandırmak için yöntemler dene. Çünkü biberona alışıyorlar hemen. Altını açınca uyanıyorlar genelde denedinmi bilmiyorum ama
Bezelyem Aynı hataya ben düştüm biberona alıştı. 1 ay uğraştım memeye geri dönderene kadar. Ben o zamanlar 60 cc veriyordum. Fazla verince bu sefer bir süre sonra laktoz yüzünden sancı çekmeye başlıyordu.
Betyy00- Bezelyem bıberondan memeye nasıl döndunuz? Biz bi hastalık surecı gecırdık 1 hafta kadar ramamen memeden koptu dıyebılırım memeye tutunca sankı cocugun etini koparıyorlar
Bezelyem Betyy00- Facebook’ta emzirme akademisi diye bir grup var. Orada emzirme danışmanları var. Özellikle Aslı hanım çok yardımcı oldu. Sizde katılın o gruba. Birde Google’a tomrisin emzirme notları yazın çıkan blogda çok faydalı bilgiler var. Emzik biberon herşeyi kaldırın. 4 gün sabredin. Evet çok zor olacak o da sizde çok yorulacaksınız ama 4 günün sonunda şapur şupur emdiğini görünce çok şükür diyeceksiniz. İlk gün özellikle çok zor aç kalacak çok fazla. Dirayetli olun
Cihangiravc Sinoom hiç bi şekilde uyanmıyoki mecburiyetten yapıyorum benimde hoşuma gitmiyor bu durum da ☹️☹️
Melek11111 Cihangiravc 15-20 dakika falan emip uyuyo ama gece süt fazla geliyo uyuduğumuz için zaten doyuyor