Noname21 Elesya gitmek istediğim yerler var ama otobüse minibuse hastalık korkusundan tavsiyede İstanbul taksicilerinin terbiyesizligi yüzünden binemiyorum. O yuzden çalışmalara başladım eşime kendime araba aldıracgim. Ama istanbuldaysan çok güzel yerler var
nelmali Elesya yaşadığım yerde market dışında bir yer yok malesef ama annemlere gidince tüm şehri geziyoruz park sahil çarşı mağazalar havalar ısınsa denize bile götüreceğim beklemedeyim anne kız bayaa gezentiyiz yani 😂
Kumsal_veannesl Elesya evin önünde park var enfazla oraya cikiyorum çünkü kızımla tek başıma çıkmayı gözüm kesmiyor eşimle daha rahat oluyorum
Noname21 Elesya o zaman cocuk oyun alanlarına piknik yerlerine bak istersen. Birde bu yeni açılan millet bahçeleri varmis internette hep görüyorum birsuru oyun parkı falan var. Şehir neresi bilmiyorum ama Google a yaz birsuru yer çıkar
Elesya Noname21 burda hiç yeni bişey yok şehrin ortasına bitane kocaman park yapmışlar kaç senedir oraya gidiyoruz 🤣
Elesya Noname21 isim veremem tanıdık çıkar ege bölgesinin en küçük şehri yaz gogleye tahminde bulunursun
Noname21 Elesya şehirden mi tanıdık bulacak burdakiler de fbi galiba 😀😀 Neyse küçük şehirde sehirlerarasi git komşu şehirlere git 😀
Noname21 Med ahaja o da doğru arada bende korkuyorum 😀 bir tane daha var wyni sitedeymisiz sordum cevap vermedi o da benden korktu😀