Duyguakts firmanın önerisi 3 gün hergun sonra günaşırı 1 hafta daha kullanmak. Ama ben çok şey denedigim için baktım gerçekten etkili 20 gün sürdüm. Emin olmak istediğim için fazladan kullandım. 20 günün sonunda hiçbir kaşıntı yara iz hiçbir şey kalmamıştı. Tavsiyem öncelikle bir kese edinin. Bildiğimiz hamamcı kesesi. Hergun banyo yapıp ilacı sürüp 24 saat sonra yine banyo ve ilaç bu şekilde kullanılıyor. Her banyoda kese yapın kendinize. Burda amaç deriyi inceltip ölü derileri atıp ilacın en derine inmesini sağlamak. Bu önemli. Sonra bu ilaçlar cildi inanılmaz kurutuyor. Bu nemi geri yerine koymanız lazım. Yoksa egzama belası çıkıyor ortaya. Hergun nemlendirici de yapmanız lazım. Laviaderm kendi kantaron yağı nemlendiricisi var. Firma onu öneriyor. Kullandım ama onu begenmedm. Yetersiz kalıyor. Bence onu almayın eczaneden tibbi bir nemlendirici alın. Exipiial lipoyu öneririm. Biz onu kullandik. Birde laviadermin xsebo şampuanı var. Onu da önerirler. Onu alın. Banyoda o şampuanı kullanın. O ilaçlı ciltte kalan ölü uyuzlari ciltten uzaklaştırıyor. Laviaderm scabit diye yazın sitesi çıkıyor. Wp numaraları var. Ordan yazınca yardımcı oluyorlar. Ben hep ordan contact kurdum. Krem ve şampuan alın sadece. Nemlendiricisini eczaneden alın. Temizlik de özellikle giysi ve yataklar istisnasız her gün yüksek ısıda yıkanmalı. Sirke öldürüyor deniliyor bence oda yetersiz çamaşır suyu Domestos kulalnin temizlikte. Dokunduğunuz oturduğunuz heryer atlamadan hergun bir Sonraki günün ilacına temizlenmiş olması gerekli. Yani bugün yatakta yattın. Gittin gece banyoya yikandin ilacı sürdün geri yatacaksin ya. Dünün yatağı olmayacak. Yeni çarşaf serilmiş olması lazım. Ve bu döngü ilaç sürdüğünüz hergun yapılmalı. Çünkü yüzeylerde de günlerce yaşıyor. Ordan tekrar size bulaşıyor. Bu yüzden temizlik önemli. Şimdi aklıma gelenler bunlar başka birşey olursa yazın bana