2205yasemin Arkadaşlar evden iş yapan var mı acaba fikir istiyorum ama yardımcı olabilicek olan var mı
Miskokulum22 2205yasemin valla bazen parka çıkıyorum kızımın arkadaşlarının anneleri hep evden çalışıyor Bi biz mi bulamadık evden is ya 🤷♀️
Ikrazumra19 2205yasemin millet network yapiyor ben basaramadim bi turlu Yengem sigara sariyor falan ama ben bulamadim
Suhedaaa 2205yasemin yok ya ne dışarda bi iş bulabiliyorum ne de evden 🤷🏻♀️ millet nasıl çalışıyor anlayamıyorum üstelik ben de hasta bakım mezunuyum o kadar yaşlılarımız var bakıma muhtaç ama adama soracak olsan eleman lazım değil bize diyorlar 🤦🏻♀️
Miskokulum22 yigitinaannesii yaaa bende aslında şey düşündüm takı falan alıp instagram sayfasında satsammi dedim belki trendyola da koyarım takı ve şal olarak düşündüm siz ne düşünürsünüz sizce olur mu
Miskokulum22 yigitinaannesii ya akmasada damlar dedim trendyol ve insatadan yürümeye çalışırım ama bilemiyorum tabi olur mu sizin işleriniz nasıl ayıptır sorması 😁
yigitinaannesii Miskokulum22 Bazen çok iyi bazen durgun mesela şuan durgun dönemdeyim ama stoklarım bitti ondan sanırım
yigitinaannesii Ecrinervam Canım üstte yanıtladım ben toptan alıp satıyorum ama kendi el emeği bişeyler yapıp daha yüksek kâr oranları elde edilebilir
Zehhh yigitinaannesii olanaklar nelerdir?bende butik açmak istiyorum trendyolda bilgi verirseniz memnun olurum
yigitinaannesii Zehhh Normalde trendyol komisyonu %20 ilk ay %4 kadın girişimcilere ödel ve 500₺ reklam desteği veriyorlar
Zehhh yigitinaannesii peki memnun musunuz aylik gelir ortalama ne kadar oluyor özel değilse ve en çok giden ürünler nelerdir