cydcvk Zarifokur binde 4 tapu masrafı + döner sermaye. Çektiğiniz kredi üzerinden değil eksperin biçtiği değer üzerinden binde 4 ödeyeceksiniz
Zarifokur cydcvk tabu 40 bin eder 😩😩😩ev zaten çoşmuş evim iyi ki var yatırım İçin tekrar alalım dedik abow
Tubasahra Deletedmom0099 Aynen öyle fiyati görünce ben şok oldum.Aynen alsan rahat rahat kullanamazsın.Çok fena bi hal aldık.Ramazan da kardesimi iftara cagirdim.Et dolapta olmasina ragmen 200 küsür harcadım.İçecegi ,ekmegi de o almasına rağmen.Dedim bu insanlar nasıl iftar daveti verebiliyor.🤷Allah sonunuzu hayır etsin.
Deletedmom0099 Tubasahra istanbulda anne kartı var ya her yere bedavaya gidiyorum zaten arabamız da eksik olsun diyorum 😂 valla öyle ya, bir magnolia yapmak 50 lira, salata ya akşam yemeğine salata yapsam o bile 15 lira tutuyor şoktayım yani 🙄
Tubasahra Deletedmom0099 Hic ya salata yemek lüks olcak deselerdi inanmazdım. Keske bizim burada da bedava olsa 5 tl olmustu en son minibus parası.Bizim evden saglikocagi arabayla 2 yada 3 dakika taksici 20 tl goturmus ust kat komsuyu 🙄🙄🙄
Zarifokur Deletedmom0099 evet canım 400 bin TL bizim araba işte yukarı bile olur 👍 yani ev almak mucize kiralar tabi uçar haklı olarak
Tubasahra Zarifokur He ya kek ya kek 2 dakika cirpardik simdi onu da yaparken 50 defa dusunuyoruz.🤣Tövbeler tövbesi.
Zarifokur Tubasahra canım valla yakıt o kadar çok ki arabayı satalım ev alalım altınları dedim . Yoksa eriyorlar duruyorlar . Evler aldı başını gitti . Kaç gündür takmış durumdayım . Kafa şuanda babalar gibi çalışıyor 😜
Tubasahra Zarifokur Aynen oyle ya gebzeden izmite gidis gelis 200 tl odedik🙄Bi bayram gezmesi yapalim dedik.İki aile ayni araba 1000 tl harcamışız.Oda bi parka gittik bide yemek yedik 🤣
Zarifokur Tubasahra hiç yemeyelim kilo yapıyor zaten 😜eşime diyorum ki yapardım ama masraf gülüyor üşendiğinden değil yani masraftan 🤣🤣🤣
Tubasahra Zarifokur 🤣Esime ben de oyle diyorum yag,seker fiyatindan haberin var mi benden tatli istiyorsun 😁😁
Nurtalib Zarifokur ne kadar pahali alirsan o kadar tapu masrafi cikar mesela biz ev alirken ogrenmistim az fiyata aldik gosterildi sirf az tapu masrafı odemek icin