Deletedmom_58 Kızlar manüel pompa aldım trendyoldan ancak iki göğsümde az cikiyo süt 30 ml bile değil yani 5 dakka kullanıyorum tam dolması veya yarısına gelmesi için ne kadar süre sağıyorsunuz merak ettim yoksa benim mi sütüm az
Deletedmom_13 Deletedmom_58 Manuel çok zor oluyor keşke elektrikli alsaydınız 😔 göğüsten süt gelmeyene kadar sagiyordum ben
5050 Deletedmom_58 dolap yada letgo uygulamasında 100 liraya elektrikli makine satanlar var manuel işinize yaramaz ki bence onlara bakın
2022anne Deletedmom_58 sezeryan doğum yapalı 37 gün oldu ilk 20 Gün içinde benim de o kadar çıkıyordu. Bu hafta tekrar sağmaya başladım iki göğsümden toplam 100 ml süt çıkıyor. Bir öğün mama veriyorum yaklaşık 4 saat bekledim süt dolması için. Birde sık sık emzirin ne kadar emzirirseniz veya sağım yaparsanız sütünüz o kadar artar. Bol su tüketin ben günde yaklaşık 3 lt su tüketiyorum
Deletedmom_58 Deletedmom_13 elektroniğe malesef gücüm yetmezdi bunu bile zor aldım göğüslerim uyarılsın sütüm cogalsin diye
Sevaa02 Benimde aynı şekilde ilk aldım iki göğüsten toplam 60 ml kadar alıyordum ama çok fırsatım olmadı sapmaya şimdi oda yok sağmayla 30 ml 40 ml anca geliyor.4 aylık bebeğim emiyor emdikçe geliyor gibi ama pompaya gelen giden yok 😑fırsatın varsa 2 saatte bir sağmayı öneriyorlar
Deletedmom_58 Sevaa02 emerken evet süt geliyor hani bebekle pompa bir değil ama göğüslerim uyarılsın sütüm cogalsin diye aldım ama ben mi yapamadım anlamadım dibi görünüyor bile ikisinden sağınca
Aselruya Ben 10 aydır süt sağıyorum ilk zamanlar az geliyor zamanla artıyor Manuel de kullandım bir süre snra elektrikli aldım ama Manuel le de elektrikliyle de en az 10,12 dk her gögsü sağdım yeni dogum yapmışsan iki üç saatte bir sağ artsın sütün🙂
Defneniciginannesi Deletedmom_58 mesela ben elektrikliyle yarı m saat sağıyorum sonra kendi kapanıyor ama şöyle bir şey var süt ara ara gelip arada gelmesi duruyor. Demem o ki hemen sütünüz gelmedi durdu süt bitti sanmayın,devam ettikçe geliyor bilginiz olsun ama manuelle zor. Bir de öncesinde masaj yaprsanız etkili olur süt kanallarını açar
Gzdzeynep Deletedmom_58 başlığı göğsünüzle uyumlu olmayabilir bir de biraz sağıp bekleyip tekrar sağabilirsiniz. ben aylarca manuel pompayla sağdım elektrikli pompam da vardı ama işyerinde hızlı saqmam gerektiği için manuelle 5 dk da sağıp bitiriyordum.