Aliarel Kızlar 4. Ay aşısında bebeğimin ateşı çok yükseliyor,huzursuz. 2. Günü daha ne kadar sürüyor bu yan etkiler?
Y-A-Annesi Aliarel Damlaaa1 Elisahyba Her cocukta farklı ilk 72 saat takip edilmeli benimki ilk gün akşama doğru az yükseldi calpol verdin atlattık şükür.
tubiiik_ Aliarel ben bugun vurdurdum atesi 37.6 olmus calpol verdim soydum baktim 37 olmus simdi sadece zibinla yatiriyorum arada ih ih sesler cikartiyor simdiki atesi 36.8
Rueemeysa Aliarel bizde aşı olalı bugün ikinci gün ve aşırı huysuz sürekli ağlama hafif ateşi var birde atak dönemi durumum yerlerde benim
tubiiik_ Aliarel zar zor bela uyudu bakalim uykusunda atesi kontrol ediyorum 2 ay aşışı ates yapmamisti bu kadar huzursuz olmamisti
MucizemVar Bizde herhangi bir yan etki yapmadi. Aşıdan gelir gelmez her ihtimale karşı 1 çay kaşığı carpol verdim,biraz huzursuzluk dışında bibdaha sıkıntı yaşamadık çok şükür
MucizemVar Aliarel ilk dozda ateş ve ya huzurluk olursa ver demişlerdi sıkıntı yaşadım. Çocuğum yok yere eziyet çekti. Bu kez aşının hemen ardından verdim.ikimiz de rahat rttiki🙂