Aselbusraa Merhaba Anneler Denize giriliyor mu şu anda Muğla’da hava nasıl? Ve deniz temiz mi lütfen cevaplarmsnz?
Aysegl59- Aselbusraa ben Muğla’da yaşıyorum kışın bile giren oluyor hava sicaksa tamamen hava durumna bağlı giren var
Mircan Aselbusraa doğma büyüme muglaliyim ama gurbete gelin geldim 😔 muglam hep sıcaktır şimdi bile gidiyorlardır denize.
Mervedr Aselbusraa şu an çok sıcak ama daha sular cocukla girilecek kadar sıcak değil evin yakınında akar su var dün 10 dakka oynattım ama hemen kurulayip isittim üşüdü hemen. en az 1 ay var suyun isinmasina
Ates_mami Aselbusraa evet geçen hafta girdik biz. Ben girmedim ama çocuklarım girdi. Su da o kadar soğuk değil. Temizliği nerede girdiginize bağlı
Aysenur-Goktug Aysegl59- merhaba bizimde tayinimiz muglaya çıktı hayat çok mu zor acaba orda herkes çok korkutuyor bizi kiralar nasıl acaba
Aysegl59- Aselbusraa nereye gittignze bağlı benim olduğum yer yagisldr gtcgnz yer güneşidir mesela intrntn hava durumuna bakın
Gzdzeynep internetten deniz suyu sıcaklıklarına bakın öyle karar verin girip girmeme konusuna. biz de izmirde yaşıyoruz ama su sıcaklıkları daha tam artmadı biz deniz kenarına gidince denize girmiyoruz daha
Ates_mami Aselbusraa bitezde girmiştik. Gümbet için de temiz diyemem. Ama bugün girilmez. Bugün baya hava soğuk. Suda soğuktur
Guneskiz48 Aselbusraa ben fethiyede yaşıyorum dün kizlarimi denize götürdüm su baya soğuktu 3 4 saat oynadı kızlarım suda