benimhalaumudumvar Havlulari kac derecede nasil yikiyorsunuz benim havlular semsert oluyor o kadar yumusatici dokuyorum ama yine de sert.Siz nasil yikiyosunuz yumusacik olsun istiyorum
Artizneararlabazarda benimhalaumudumvar beyaz havlular 60 renkliler 40 tam yunusatıcı alacgo zamanı bekliyorum öyle koyuyorum hem yumusak hemde daha güzel kokuyorlar
Azramina benimhalaumudumvar askıda kurusa bilr kurutma makinasının kısa proğramına atıyorum çünkü kurutma makinası yumuşacık yapıyor 😍
Ekvatoral benimhalaumudumvar araştırmadım ama annem aslında havlulara yumuşatıcı dökmemek lazımmış demişti o sertleştiriyormuş
benimhalaumudumvar Zlm en dusuk devirde yikiyorum 40 derecede ama semsert oluyor.Camasirlar yumasacik cikiyor havlular sert 😒
mercimeksmom benimhalaumudumvar yumuşatıcı yerine beyaz sirke koyun, pammık gibi oluyo hem kokusu da olmuyor. ben alerjik olduğum için yıllardır yumuşatıcı sokmam evime her çamaşıra beyaz sirke 🤭
g-k-s0212 benimhalaumudumvar 40 derecede bebek yumuşatıcısı ile yıkıyorum. Çok kullanıp yıkadıkça ister istemez sertleşme kalıcı oluyor ama. Bambu havlu kullanmanızı öneririm.
Minikpanda12 benimhalaumudumvar hem kirecten hem de zamanla zaten tüm havlular sertleşiyor ama sirke ile denemenizi tavsoye ederim ayrıca yumuşatıcı havlulara kullanılmaz sağlık açısından da. O da settlestiriyor 40 derecede yıkıyoruk bazen 60 oluyir 😬
EB1661 benimhalaumudumvar Bendede aynı dert var onun için bir sürü yumuştıcı kullndım mesela ama çeyizden 25 tane havlu 7 senedir kullanıyoruz onlar ne yapsın diyorum artık
Duyulurum benimhalaumudumvar 60 derecede bir saat yıkatıyorum, yumuşatıcı kullanmıyorum, gayet yumuşacık havlularım bingo toz deterjan ve sodomatik kullanıyorum. Balkonda sererek kurutuyorum.