YusufArasinAnnesi Kizlar bebeğimin ateşi var dün geceden beri şurup veriyorum ama çok yutmuyor sevmiyor. Hiç birşey yemiyor 😕 Hastaneyede götürmek istemiyorum ne yapayım nasıl ateşini düşürebilirim😓
Mehake YusufArasinAnnesi geçmiş olsun neden hastaneye götürmek istemiyorsun bir iki gün bakmak istiyorsunuz durumuna yani bence verdiğiniz ilacı içmek istemiyorsa başka ateş düşürücü verin
Mys01-01 YusufArasinAnnesi salgın var bogaz enfeksiyonu ateş 1 haftadır cekıyoruz cnm gotur mutlaka dr bu sekılde su bıle yutamaz dedı bana diş sandım götürmedim komple kapanmıs
2bebelianne__ YusufArasinAnnesi Canım benim kızım da 20 aylık Sabahtan beri Ateşi vardı ayakları boynu Boğazı yanıyordu Boğazı da sanki biraz acıyor gibi ateş düşürücü verdim ateşi düştü sabah durumuna göre doktora götüreceğim Ben de salgın varmış galiba
Balkizlarim YusufArasinAnnesi Suan normal takip edin 38 e geldimi ılık duş aldır ayaklarına limonlu çorap giydir limonlu su yap yani eklem yerlerine bez koy inatçı ateş ise doktora götürün bence ✨
YusufArasinAnnesi Prensesannesi38 evet diş çıkarıyor ondan kaynaklanıyorsa olabilir 😓 peki ateşi nasıl düşürebilirim bir fikriniz varmi
YusufArasinAnnesi Balkizlarim sabah ılık duş aldırdım. Normalde günde 1 kere uyuyan bir bebek ama sabah uyudu uyandı şimdi tekrar birşey yemeden yattı😥
YusufArasinAnnesi Balkizlarim dişte çıkarıyor belki ondanda kaynaklanıyor diye hastaneye gitmek istemiyorum . Oraya gidicemde çok sıkıntı olur tek başıma
Mehake YusufArasinAnnesi him ya ben de oglum bir ay önce ateslendi hafifti 20 ayık simdi goturdum doktora bagzlari ve kulakları dedi ve qyni zaman da 3 tane azı dış çıkardı şimdi yine ateşli yine goturdum üst solunum yolu dedi gecmedi bir daha goturdum alerjik dedi antibiyotik hava iğne kulandim ama bilmiyorum şimdi yine toparlamadi
YusufArasinAnnesi Mehake tek başıma gitemek istemiyorum ondan birde sıra olur virüs var . Kalabalık içine de girmek istemiyorum . Sebep bunlar , şuan dişte çıkarıyor belki ondan kaynaklanıyor da ben sadece ateşini düşürmek istiyorum 😥
YusufArasinAnnesi Mehake hiç böyle yapmazdı benim oğlum , çok istahliydi birşey yemiyor. Baktım ağzına dişi çıkıyor ondan kaynaklanıyor olabilir 😓
YusufArasinAnnesi Mys01-01 öylemi diyorsun😓 sabahtan beri ilgileniyorum öğlen birşeyler yedi şuan birşey yemedi şurup verdim ateşi düşmüyor, uyudu kuzum 😥 böyle devam ederse yarın goturucem😓😓😔
Mys01-01 YusufArasinAnnesi götür cnm oyle sinsiki şimdiki boğaz yolu anlamadım bile kendımde tutuldum
YusufArasinAnnesi Mys01-01 ateşi bitti çok şükür bugün düne göre çok daha iyiydi çok şükür. Zaten iyilesmeseydi bugün kesinlikle goturucektim . Yinede teşekkür ederim canım benim 💞💞💞
YusufArasinAnnesi 2bebelianne__ Allah şifa versin inşallah yavrularımıza benim oğlumda tam iyileşmiş değil ateşi düştü ama sürekli bir ağlamalar bir yeri ağrıyor herhalde napicagimi şaşırdım 😓