umayy34 Kızlar 6 aylik oglum sadece 400 gram almis ebe dedi ki biraz az almis yeni ek gidaya gectik sutumde bi normal bi az geliyor aslinda doyuyor diye dusunuyorum ama kilo alimi az ne onerirsiniz yardimci olur musunuz 🙏
SeninAnnenBirMelektiYavrm umayy34 yoo gayet iyi almış o aylarda artik bir kilo falan almaz ki. Kaç kilo şuan
Ozgekutay umayy34 oğlum altı ayına kadar ortalama 1-1,5 kilo aldı. 6. Ayda 8 kiloyduk. Sımdı 13 aylık kilosu 10,5 😁 doktor gayet normal dedi. Boyu uzun olduğu için zayıf gözüküyor ama gayet iyi kilosu.
ozlem2622 umayy34 maşallah çok iyi bence benim oğlum 7 aylık tam 9 kilo ve hemşire gayet iyi kilosu dedi o bile maşallah dedi bence çok iyi hiç bakma ebeye 6 aylık bebeğin kaç kilo olmasını bekliyor acaba 🤔bunları takmayın artk size göre iyiyse hiç sorun yok😇
umayy34 Fatimaafr hatta soyle dedi onumuzdeki ay boyle az alirsa doktora yonlendiriyim diyince moralim bozuldu
umayy34 Banucetin bende oyle biliyorum ama bugun asiya gittik moralim bozuldu ebe onumuzdeki ayda boyle az alirsa doktora yonlendiriyim dedi hatta
Banucetin umayy34 benim kızımın adıda Umay 🌸 6 ay 9 günlükken çıplak şekilde 7550 gramdı gayet iyi demişti şuan 7 ay 11 günlük
Minikinmomu Biz 3 aydan 5 aya kadar sadece 400 almıştık ek gidaya başladık mecbur. Sizin ki iyi bence
umayy34 Banucetin yaa🥰💙 Umay’i benim icin opun o halde🌼🙏 bizim ebe bir garip herhalde benide panikletti😂